TEKSTILAC PLAĆA CEH ZA KIKS PROTIV MLADOSTI: Šampion se u Bačkoj vraća na pobedničku stazu

O. M.

03. 08. 2024. u 09:01

ŠAMPION Srbije Crvena zvezda će u trećem kolu Superlige Srbije gostovati Tekstilcu iz Odžaka na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci.

ТЕКСТИЛАЦ ПЛАЋА ЦЕХ ЗА КИКС ПРОТИВ МЛАДОСТИ: Шампион се у Бачкој враћа на победничку стазу

FOTO: M. VUkadinović

Posle dve odigrane utakmice domaći tim i debitant u Superligi je pretposlednji na tabeli, bez bodova sa gol-razlikom 1:4 i samo je Jedinstvo Ub lošije plasirano jer ima gol-razliku 0:8.

Kao domaćin tim iz Odžaka je izgubio od Vojvodine rezultatom 3:1 na premijeri sezone, dok su prethodne nedelje izabranici Branka Mirjačića poraženi od OFK Beograda na stadionu “Lagator” u Loznici, gde su "romantičari" ove sezone domaćini, sa 1:0.

S druge strane, "crveno--beli" su startovali odbranu titule ubedljivom pobedom upravo nad Jedinstvom (4:0), ali su kiksnuli u drugom kolu protiv Mladosti iz Lučana na svom stadionu "Rajko Mitić". Taj meč završen je bez pobednika 2:2, pa Zvezda trenutno gna tabeli gleda u leđa gradskim rivalima Partizanu i OFK Beogradu koji su do sada ostvarili stoodstotan učinak.

Zvezda je ovim neodlučenim rezultatom prekinula niz od sedam pobeda u takmičarskim utakmicama, koji je obuhvatio pobedu u prvom kolu nove sezone, pet prvenstvenih pobeda u plej-ofu prošle sezone i trijumf u finalu Kupa.

Izabranici Vladana Milojevića dobro su i prošli protiv Lučanaca jer su do pred kraj utakmice gubili sa 2:0 i to pored činjenice da su od 68. minuta imali igrača manje. Bod su doneli golovi Bruna Duartea u 85. minutu i Šerifa Endiajea u prvom minutu sudijske nadoknade izgubljenog vremena. Senegalcu je to bio treći prvenstveni pogodak, pošto je dva puta tresao i mrežu Ubljana, pa je sada posle dva kola prvi strelac prvenstva.

Nikakvo opravdanje nije što je Mladost oba gola dala iz jedina dva svoja šuta na gol i što je odnos poseda lopte bio 77-23 u odnosu na šampiona, besneo je posle utakmice i Milojevič na svoje pulene i najavio da će biti promena. Kakvih, nije naglasio, ali sigurno je da mu treba verovati da će se nešto promeniti u susretu protiv Tekstilca.

Sedam dugih godina traje vladavina Crvene zvezde srpskim fubdalom, za to vreme retko ko je uspevao da joj uopšte i zapreti, a kako ona izgleda na startu nove sezone, odnosno koliko loše Partizan izgleda da će to biti slučaj i ove godine.

Branilac je potpisao veliki broj novih, kvalitetnih igrača tokom leta i Crvenu zvezdu su redom pojačali Luka Ilić, Nemanja Stojić, Jong Vu Seul, Bruno Duarte, Puma i Dalcio, a klub je otkupio i Nasera Đigu od Basela, koji je prošle sezone igrao za "crveno-bele" kao posuđen igrač.

Naravno bilo je i odlazaka, najzvučnija imena koja su napustila Ljutice Bogdana su Dragović i Bukari, a od kluba se defintivno oprostio i dugodoišnji kapiten Milan Borjan koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&|&2+|| (kvota 1,98)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio