MOLDE JE DOMAĆINSKA EKIPA: Serkl se vratio u evrokupove nakon 14 godina

O. M.

08. 08. 2024. u 12:02

MOLDE i Serkl Briž odmeriće snage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

МОЛДЕ ЈЕ ДОМАЋИНСКА ЕКИПА: Серкл се вратио у еврокупове након 14 година

Detalj sa meča Hofenhajm - MoldeFoto: AP

Pobednik ovog meča će se u narednom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa boljim iz meča Elfsborg - Rijeka, a poraženi će se za mesto u Ligi konferencija boriti protiv pobednika susreta Spartak Trnava - Visla Krakov.

Molde se prošle sezone plasirao u osminu finala Lige konferencija, pošto je eliminisan iz Lige Evrope na trećem mestu. Oni sigurno žele ponovo jesen u Evropi, a na kraju i proleće.

Za jesen u Evropi dovoljna im je još jedna pobeda, jer ako ispadnu od Serkl Briža, idu u plej-of rundu Lige konferencija.

Moldeovi mečevi u Evropi su veoma efikasni. Od poslednjih 14 utakmica, njih 13 se završilo sa više od 2,5 gola, a na 11 su obe ekipe postizale golove.

Molde je obično dobar kod kuće, a loš u gostima. Kod kuće imaju četiri pobede i po jedan remi i poraz u poslednjih šest utakmica, a na strani dve pobede i četiri poraza. Zbog toga će biti veoma važno da u prvoj utakmici protiv belgijskog tima ostvare dobar rezultat.

Molde je u norveškoj ligi na četvrtom mestu sa zaostatkom od 12 bodova za liderom Bode/Glimtom.

Serkl se vratio u evrokupove nakon 14 godina. Počeli su od drugog kola u kome su eliminisali Kilmarnok, dok su u Belgiji u prva dva kola pretrpeli poraze, od Vesterloa i od Kortrajka. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)