ARNE SLOT PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: Nijedan od od poslednjih devet menadžera Liverpula nije uspeo jednu stvar

O. M.

01. 09. 2024. u 08:20

FUDBALERI Mančester junajteda i Liverpula sastaće se u derbiju trećeg kola engleske Premijer lige. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

АРНЕ СЛОТ ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Ниједан од од последњих девет менаџера Ливерпула није успео једну ствар

FOTO: Tanjug/AP

Posle nesigurne pobede nad Fulamom u prvom kolu, gde je novi član "crvenih đavola" Džošua Zirkzi brzo postao miljenik navijača, Mančester junajted je pretrpeo razočarenje na "Amek stadionu" prošlog vikenda.

Zirkzi, koji je bio heroj u prethodnoj utakmici, postao je tragičan pošto je Junajted izgubio sa 2:1 od Brajtona. Golovi bivšeg igrača Junajteda Danija Velbeka i Žoaa Pedra obezbedili su pobedu Brajtonu. Očigledni pogodak Alehandra Garnača je poništen jer je loptu dodirnuo, želeći da potvrdi gol, Zirkzi koji je bio u ofsajdu.

Bio je to drugi poraz Mančester junajteda u samo tri takmičarske utakmice ove sezone, nakon poraza na penale od Mančester sitija u Komjuniti šildu.

Liverpul je, sa druge strane, dobro počeo sezonu pod novim menadžerom Arneom Slotom. "Crveni" su pobedili u obe prve utakmice u Premijer ligi, postigavši četiri gola i ne primivši nijedan. Posle pobede od 2:0 nad Ipsvič taunom, Liverpul je nastavio sa još jednom pobedom od 2:0 protiv Brentforda, golovima Luisa Dijaza i Mohameda Salaha.

Slot se priprema za svoju prvu takmičarsku utakmicu protiv Mančester junajteda, suočavajući se sa istorijskim izazovom. Nijedan od poslednjih devet menadžera Liverpula nije pobedio u prvoj takmičarskoj utakmici protiv Junajteda.

Međutim, Slot je jedan od samo četiri menadžera koji su pobedili u obe prve utakmice Premijer lige ove sezone, što mu je dalo samopouzdanje uoči ovog ključnog susreta.

Osim toga, Liverpul je nedavno pobedio Junajted sa ubedljivih 3:o u prijateljskoj utakmici na tlu SAD. Strelci su bili Fabio KArvaljo, Kertis Džouns i Kostas Cimikas.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno