RENDŽERS U PROBLEMU: Pred "Old firm" derbi već zaostaje tri boda za šampionom

O. M.

01. 09. 2024. u 11:03

ŠKOTSKI velikani Seltik i Rendžers sastaće se u nedelju u 442. derbiju "Old Firm" u škotskom Premijeršipu.

РЕНЏЕРС У ПРОБЛЕМУ: Пред Олд фирм дерби већ заостаје три бода за шампионом

FOTO: Profimedia

Seltik je silovito počeo sezonu. Aktuelni šampioni Škotske zabeležili su tri ligaške pobede bez primljenog gola, postigavši dva ili više golova u svakom meču.

Takođe su pobedili Hibernijan u Liga kupu Škotske. Tri od četiri utakmice na početku sezone završile su sa više od 2,5 gola, a na tim mečevima su postigli 12 golova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nema sumnje da je Seltik najveći favorit u prvenstvu. Neporažen je od početka marta kada je izgubio od Hartsa u gostima, dok je kod kuće neporažen od sredine decembra, kada ih je takođe pobedio Harts. Seltik je prošle sezone osvojio duplu krunu i želi da odbrani oba trofeja.

Sezona za Rendžers nije počela baš najbolje. Iako su neporaženi u prvenstvu, ispustili su bodove protiv Hartsa u gostima i već dva boda zaostaju za Seltikom posle tri kola.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pored toga, poraženi su u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Dinama iz Kijeva i sledeće sezone će igrati u Ligi Evrope. U šest utakmica od početka sezone, Rendžers ima tri pobede, dva remija i jedan poraz, a četiri utakmice su završene sa manje od 2,5 gola.

Međutim, ako ima nešto pozitivno pred derbi, to su dve pobede u ligi i kupu, bez primljenog gola. U gostima u škotskoj ligi, Rendžers je bez pobede u tri utakmice, niz koji traje od maja. Na poslednjih šest gostovanja u prvenstvu imaju samo jednu pobedu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,59)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju