NOVI POČETAK "ORLIĆA": Ukrajina je ozbiljna ekipa, nije slučajnost što su prvi na tabeli

O. M.

06. 09. 2024. u 12:47

MLADI reprezentativci Srbije gostuju vršnjacima iz Ukrajine u okviru kvalifikacija za U-21 Evro koje će se narednog leta održati u Slovačkoj.

НОВИ ПОЧЕТАК ОРЛИЋА: Украјина је озбиљна екипа, није случајност што су први на табели

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na neutralnom terenu u Rigi, glavnom gradu Letonije.

Za četiri dana gostujemo u Bakuu, a kvalifikacije završavamo protiv Ukrajine kod kuće.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Srbija je razočarala u dosadašnjem delu kvalifikacija. Kod kuće smo izgubili od Severne Irske i od Engleske, koja nas je deklasirala sa 9:1 u gostima, gde smo kiksnuli i protiv Luksemburga, odigravši samo 1:1.

Teoretski, "orlići" još imaju šanse da se nađu bar u plej-ofu, ali pored sve tri pobede do kraja, treba da se poklopi previše stvari, da Ukrajina izgubi sve četiri utakmice do kraja ili da izgubi obe od nas, a pobedi Englesku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

O tome u našem taboru i ne razmišljaju previše, što se vidi i po tome da je selektor Ljubinko Drulović u tim pozvao uglavnom igrače iz omladinske reprezentacije, godište 2004/05.

Od starijih tu je samo defanzivac Bolonje Mihajlo Ilić.

- Ovo je novi početak mlade reprezentacije. Zadovoljan sam odnosom i zalaganjem momaka. Verujem da će pokazati da su ekipa koja će biti konkurentna u budućnosti na evropskoj sceni rekao je Drulović.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,76)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NAGE SLIKE: Zbog ovih radova je Melanija Tramp podigla glas (FOTO)