"CRVENO-BELI" TEŠKO DO GOLA U MOSTARU: "Plemići" se okreću domaćoj sceni posle katastrofe u Ligi konferencija

O. M.

11. 09. 2024. u 11:30

SLOGA iz Doboja gostuje mostarskom Zrinjskom u zaostalom meču prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ТЕШКО ДО ГОЛА У МОСТАРУ: Племићи се окрећу домаћој сцени после катастрофе у Лиги конференција

EPA

Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru od 20.15.

Klub iz Republike Srpske je prošlu sezonu završio na sedmom mestu sa 42 boda, 15 više od ekipa koje su ispale i 11 manje od Sarajeva, poslednjeg tima koji je izborio vizu za evrokupove.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zrinjski je imao solidnu sezonu, osvojio je Kup, a u prvenstvu je zaostao samo dva boda za šampionom Borcem. "Plemići" su i u Evropi igrali zapaženu ulogu. Stigli su do grupne faze Lige konferencija i nisu se obrukali protiv timova kao što su Aston vila i AZ Alkmar. Osvojili su četiri boda, a utisak je da su mogli i više, u Birmingemu su do samog kraja imali bod u džepu.

Ove sezone, izabranici Marija Ivankovića nisu imali sreće jer su u plej-of rundi naleteli na prejaku Vitoriju Gimarais koja je sa dve ubedljive pobede srušila snove o drugom uzastopnom plasmanu u Evropu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

S druge strane, učinak u domaćoj ligi nije mogao biti bolji, jer je Zrinjski oba uvodna meča dobio protiv hercegovačkih rivala Goška i Posušja, 4:1, odnosno 1:0. Pored "plemića" samo još Borac i Sarajevo imaju stoodstotan učinak, s tim da je šampion odigrao isto dva meča, a "bordo-beli" četiri jer nisu imali obaveze u Evropi.

Dobojska Sloga još uvek nema pobedu u prva tri odigrana meča. Iza kluba je i veoma loš pripremni period u kojem nisu trijumfovali nijednom. Računajući i kraj prošle sezone, "crveno-beli" nisu pobedili na 11 utakmica ili od aprila ove godine.

Da Slogu čeka teško gostovanje govori i podatak da Dobojlije nisu postigle gol na četiri poslednja izleta u zapadni deo Mostara.

NAŠ TIP: 1&NG (kvota 1,70)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju