SAMO VERDER ZNA KAKO SE POBEĐUJE OVDE: Majnc neporažen od marta, Bajernova "osmica" bila korisna vaspitna mera

O. M.

15. 09. 2024. u 12:52

MAJNC i Verder traže svoju prvu pobedu u sezoni Bundeslige kada se u nedelju sastanu na "Meva areni".

САМО ВЕРДЕР ЗНА КАКО СЕ ПОБЕЂУЈЕ ОВДЕ: Мајнц непоражен од марта, Бајернова осмица била корисна васпитна мера

FOTO: Tanjug

Domaćin je trenutno 12. na tabeli sa dva boda i gol-razlikom 4:4, dok je gost mesto ispod sa istim bodovnim saldom i gol-razlikom 2:2.

U prethodnom kolu, neposredno pred reprezentativnu pauzu, Majnc je odigrao 3:3 sa Štutgartom, a Verder je podelio bodove sa Dortmundom (2:2).

Fudbaleri Majnca pokazali su izuzetan karakter protiv Štutgarta, s obzirom na to da su gubili sa 2:0 posle samo 15 minuta, ali su golovima Nadiema Amiri u 43. minutu i ​​Jonatana Burkarta u 62. minutu uspeli da izjednače. Drami tu nije bio kraj jer je Fabijan Rider doveo Štutgart u novo vođstvo u 88. minutu, ali je Maksim Lajč u četvrtom minutu nadoknade postigao treći gol za Majnc i obezbedio da njegova ekipa ode iz Štutgarta sa zasluženim bodom.

Domaćini su remizirali svoju prvu ligašku utakmicu 1:1 protiv Union Berlina, u utakmici u kojoj su imali 54% poseda lopte i proizveli dve velike šanse iz svojih 14 šuteva, ali su se takođe suočili sa 15 šuteva i dve velike šanse.

Ekipu Boa Henriksena je teško pobediti, neporaženi su u poslednjih 11 ligaških utakmica, pobedivši pet i remizirajući šest, računajući i kraj prošle sezone kada su uspeli da opstanu u ligi iako to posle poraza 0:8 od Bajerna niko nije očekivao. Ali, upravo to je bio poslednji poraz Majnca u Ligi, pre ravno šest meseci.

Majnc je takođe neporažen u poslednjih devet utakmica kod kuće, ali im je poslednji poraz na "Meva areni" naneo upravo Verder, februara ove godine.

Gosti ulaze u okršaj pomalo i nezadovoljni remijem protiv Borusije Dortmund jer su poslednjih 20 minuta imali igrača više, kada je Niko Šloterbek isključen u 73. minutu.

Sami su krivi, jer su sa igračem više, a isključen je centralni bek, uputili samo jedan udarac u okvir protivničkog gola.

U prvom kolu Verder je remizirao 2:2 protiv Augsburga u izjednačenoj utakmici, sa obe strane po 11 šuteva i tri velike šanse.

Ekipa Olea Vernera ima drugi najgori rezultat u broju stvorenih šansi od bilo kog tima u Bundesligi i treći najmanji broj udaraca u gol po meču do sada.

Vernerov tim je neporažen u poslednjih sedam ligaških utakmica, pobedio je tri puta i četiri puta remizirao, a postigao je 14 golova u tim utakmicama.

Verder iz Bremena je takođe neporažen u poslednja tri gostujuća meča u Bundesligi, iako su izgubili tri od prethodna četiri meča u gostima.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 0-2 (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom