JURI SE PETA POBEDA U NIZU: "Cvet Šangaja" bi da sjajne igre u prvenstvu prenese na Ligu šampiona

V.M.

17. 09. 2024. u 08:41

U okviru prvog kola azijske Lige šampiona fudbaleri Šangaj Šenhue će dočekati Pohang (14.00).

ЈУРИ СЕ ПЕТА ПОБЕДА У НИЗУ: Цвет Шангаја би да сјајне игре у првенству пренесе на Лигу шампиона

Foto: Profimedia

Domaćin igra fenomenalno ove sezone u domaćem prvenstvu, vodi veliku bitku sa gradskim rivalom Portom za titulu. "Cvet Šangaja" doživeo je samo jedan poraz na 25 odigranih utakmica, ali to nije dovoljno za prvo mesto jer zaostaje dva boda za pomenutim Portom i očekuje nas veoma zanimljiva završnica kineske Superlige.

U međuvremenu, Šenhua nakratko mora prebaciti fokus na azijsku Ligu šampiona koja se od ove godine igra u novom formatu. Više nema osam grupa od po četiri učesnika, već su napravljene dve velike grupe, "istok" i "zapad" u kojima će biti po 12 klubova, od kojih će prvih osam proći dalje.

Ekipa iz Šangaja današnji meč dočekuje u seriji od četiri vezane pobede u svim takmičenjima, tako da je u ozbiljnom naletu i veliki je favorit protiv Pohanga na startu najjačeg azijskog fudbalskog takmičenja.

Što se tiče gostujućeg sastava, on nije u dobrom ritmu. Na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ostvario je samo jednu pobedu, u kupu protiv Džedžu junajteda, i ne nalazi se u dobrom ritmu pred ovo teško gostovanje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)