"ĐAVOLI" ZAKLJUČALI PRILAZE GOLU: Junajtedova mreža se nije tresla više 270 minuta

O. M.

25. 09. 2024. u 09:15

Mančester junajted i Tvente sastaće se na otvaranju nove sezone Lige Evrope. Utakmica će se odigrati na Old Trafordu u sredu od 21 čas.

ЂАВОЛИ ЗАКЉУЧАЛИ ПРИЛАЗЕ ГОЛУ: Јунајтедова мрежа се није тресла више 270 минута

Profimedia

Posle nekoliko slabih utakmica na početku nove sezone, "crveni đavoli" su neporaženi u poslednje tri utakmice u svim takmičenjima. Pobedili su Sautempton sa 3:0 u Premijer ligi u gostima, a zatim deklasirali nižerazredni Barnsli sa 7:0 u Liga kupu.

Prošlog vikenda su remizirali sa Kristal Palasom 0:0 u gostima, što znači da ekipa Erika ten Haga nije primila gol više od 270 minuta. Ova činjenica će svakako podići samopouzdanje defanzivne linije Mančester junajteda.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ovaj tim će sigurno imati visoke ambicije u Ligi Evrope. Junajted je jedan od najjačih timova u ovom takmičenju, a osvajanje trofeja donelo bi direktan plasman u Ligu šampiona sledeće sezone.

Fudbaleri Tventea odigrali su sjajno prošle sezone, završivši na trećem mestu u holandskom prvenstvu, iza PSV Ajndhovena a i Fejenorda. Iza sebe su ostavili AZ Alkmar i Ajaks, što je impresivan rezultat.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Letos su učestvovali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali nisu uspeli da se plasiraju u elitno takmičenje, pošto su eliminisani od Salcburga. Ipak, u Ligi Evrope imaju čemu da se nadaju.

Što se tiče trenutne situacije u holandskom prvenstvu, Tvente je na četvrtom mestu sa 11 bodova. Igraju napadački fudbal, sa prosečno dva postignuta gola po utakmici. Njihov najbolji strelac je Sem Stejn, koji je do sada postigao šest golova i vodeći je strelac lige.

Ten Hag neće moći da računa na Lenija Joroa (stopalo), dok su Luk Šo (list), Tirel Malasija (koleno) i Viktor Lindelof (prst) pod znakom pitanja, iako su poslednja dvojica nastavili sa treninzima prvog tima.

Uprkos tome što je u poslednje tri utakmice njegov tim sačuvao mrežu, Ten Hag bi mogao da razmisli o osveženju odbrane, pa bi Hari Megvajer mogao da zameni Matijasa de Lihta ili Lisandra Martineza na centralnom beku, dok bi Manuel Ugarte ili Kazemiro mogli da počnu na sredini terena na račun Kobija Mejnua ili Kristijana Eriksena.

Markus Rašford bi mogao da se vrati u prvih 11, nakon što je iznenađujuće izostao protiv Palasa, pošto je prethodno postigao tri gola u dve utakmice. 

Što se tiče Tventea, vezista Mihal Sadilek - regularni igrač prvog tima prošle sezone - još se oporavlja od rane na nozi koju je zadobio u bizarnoj biciklističkoj nesreći uoči Eura 2024, a u sali za tretman mu se pridružuje Junes Taha, koji je slomio nogu tokom remija u Erediviziji sa Zvoleom pre nešto više od nedelju dana.

Kliknite na link za NAŠ TIP: 2+I (kvota 2,12)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk