"TIGROVI" SU VELIKI FAVORITI: Drugoligaš se neće lepo provesti u DŽedi

V.M.

24. 09. 2024. u 08:50

U šesnaestini finala saudijskog King kupa fudbaleri Al Itihada će ugostiti Al Ain (20.00).

ТИГРОВИ СУ ВЕЛИКИ ФАВОРИТИ: Друголигаш се неће лепо провести у Џеди

Foto: Profimedia

Nakon što je osvojio titulu pretprošle sezone, Al Itihad ne uspeva da ponovi takve uspehe i kuburi sa nastupima i pored činjenica da ulaže veliki novac.

Prošla godina mu je bila jedna od lošijih u skorijoj istoriji i bilo je evidentno da su potrebne promene, a jedna od najvećih je bila ona na klupi jer je ekipu preuzeo čuveni francuski fudbaler Loran Blan, dok je od zvučnijih imena ekipu pojačao Stiven Bergvajn čiji je prelazak u Saudijsku Arabiju javno kritikovao selektor Holandije Ronald Kuman koji odbija da ga pozove da igra za "lale" zbog toga.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče nastupa "tigrova" oni su solidno započeli sezonu, pobedili su na nekoliko utakmica, ali proteklog vikenda su imali prvi pravi ozbiljni test u vidu Al Hilala koji ih je u derbiju kola savladao sa 3:1, a posebno je ubitačan bio naš reprezentativac Aleksandar Mitrović koji je dva puta tresao mrežu.

Al Itihad sada fokus prebacuje na King kup koji mu je najbolja šansa za trofej jer će do titule teško doći, a u međunarodnim takmičenjima ne nastupa zbog slabih igara u prvenustvu prošle sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Rival će mu biti drugoligaš Al Ain koji nije dobro započeo kampanju, ostvario je samo jednu pobedu na pet odigranih utakmica i jasno je zašto su "tigrovi" veliki favoriti na današnjem duelu, a mi smatramo da će tu ulogu i opravdati.

Ipak, kvota na fiks je premala, pa smo se odlučili za kombinaciju golova.

NAŠ TIP: UG 4-6 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)