IGRA VILJAREAL, ZNAČI BIĆE GOLOVA: Tip GG&3+ je bio prolazan na svakoj utakmici "žute podmornice" ove sezone!

V.M.

26. 09. 2024. u 09:55

U okviru sedmog kola španske La lige, Espanjol će na "RSDE stadionu" dočekati Viljareal (19.00).

ИГРА ВИЉАРЕАЛ, ЗНАЧИ БИЋЕ ГОЛОВА: Тип ГГ&3+ је био пролазан на свакој утакмици жуте подморнице ове сезоне!

Foto Profimedia

Viljareal prvi put nakon četiri sezone ne igra ni u jednom evropskom takmičenju, u mogućnosti je da se potpuno fokusira na La ligu i za sada mu ide poprilično dobro jer je šesti na tabeli nakon isto toliko odigranih kola.

Do proteklog vikenda je bio i neporažen, međutim, na "Keramiku" je došla neprikosnovena Barselona koja je ubedljivo slavila sa 5:1 i tako onončala pozitivan niz "žute podmornice".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ono što je karakteristično za Marseljinove momke je to da igraju izuzetno otvoren, napadački fudbal, sa velikim brojem pogodaka, o čemu najbolje svedoči gol-razlika (12:13), a takođe vredi napomenuti da je na svakom meču Viljareala igra GG&3+ bila prolazna.

Što se tiče Espanjola, on je solidno započeo sezonu, ostvario je dve pobede u uvodnih šest kola i trenutno je 14. na tabeli sa dva poena prednosti u odnosu na Valjadolid koji je prvi tim ispod crte.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Poslednji meč Katalonci su odigrali protiv Reala na "Santijago Bernabeu" i poveli su početkom drugog poluvremena, međutim, nisu uspeli da izdrže napade silovitih Madriđana i na kraju su ubedljivo poraženi (1:4).

Sada se vraćaju pred svoje navijače, što bi trebao biti veliki plus za Espanjol koji je pomenute dve pobede ostvario upravo na "RSDE stadionu".

Na 11 od poslednjih 12 gostovanja Viljareala oba tima su tresla mrežu i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?