DESETKOVANA SEVILJA IDE NA NOGE RAZGOROPAĐENIM "LAVOVIMA": Niko Vilijams se vraća u startnu postavu Bilbaa

O. M.

29. 09. 2024. u 08:10

BILBAO će ugostiti Sevilju u šestom kolu španske La lige.

ДЕСЕТКОВАНА СЕВИЉА ИДЕ НА НОГЕ РАЗГОРОПАЂЕНИМ ЛАВОВИМА: Нико Вилијамс се враћа у стартну поставу Билбаа

Foto Profimedia

"Lavovi sa San Mamesa" pokušaće da ostvare četvrtu uzastopnu pobedu, a petu u sezoni, što bi ih bar privremeno podiglo na treću poziciju na tabeli. Da tamo i ostanu potrebno je da u gradskom derbiju Madrida Real savlada Atletiko kasnije danas i da sutra Viljareal ne pobedi ekipu Las Palmasa.

S druge strane, Sevilja je 13, na tabeli sa osam bodova, od kojih je šest osvojila u poslednje tri utakmice.

Bilbao je imao loš početak sezone u La ligi, sakupivši samo četiri boda u prva četiri kola, ali je potom uspeo u tri uzastopne pobede protiv Las Palmasa, Leganesa i Selte Vigo da napreduje na tabeli. 

Ekipa Ernesta Valverdea dobro je počela u Ligi Evrope gde je izborila 1:1 protiv Rome u prestonici Italije, kasnim golom Aitora Paradesa. Atletik je prošle sezone završio na petom mestu u La ligi i očekuje se da će zadržati tu poziciju veći deo sezone, ali će biti zanimljivo videti kako će Valverde žonglirati sa evropskim obavezama.

Nakon oporavka od povrede, Niko Vilijams se pojavio sa klupe u meču protiv Rome, a sada se očekuje povratak u startnu postavu za ovaj meč.

TRener Sevilje Garsija Pimijento ima mnogo kadrovskih problema, jer, što zbog povreda, što zbog suspenzija neće moći da računa na čak sedmoricu prvotimaca, među kojima su i Hesus Navas i Saul Niguez.

To, bolja forma baskijske ekipe, a pre svega povratak Nika Vilijamsa u startnu postavu, ukazuju da će ekipa našeg Nemanje Gudelja teško izbeći poraz na "San Mamesu".

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?