BARNLI MOŽE DO PRVOG MESTA: Klaretsi su veliki favoriti protiv Runijeve čete

V.M.

01. 10. 2024. u 09:35

U osmom kolu engleskog Čempionšipa, Barnli će na "Turf muru" ugostiti Plimut argajl (20.45).

БАРНЛИ МОЖЕ ДО ПРВОГ МЕСТА: Кларетси су велики фаворити против Рунијеве чете

FOTO: AP/Tanjug

Pošto u Čempionšipu ekipe igraju čak 46 utakmica u sezoni, neretko moraju igrati više njih nedeljno i upravo je sada došao taj period, pred reprezentativu pauzu koja počinje nakon predstojećeg vikenda.

Među prvim timovima koji će izaći na teren su Barnli i Plimut, ekipe koje imaju potpuno drugačije ciljeve ove sezone. Domaćini žele ekspresno da se vrate u elitu iz koje su ispali prošle godine, dok će gostima glavni zadatak biti da sačuvaju status drugoligaša.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Barnli je preko leta ostao bez par bitnih igrača i trenera Kompanija, međutim na klupu je doveden Skot Parker koji je već dva puta uvodio neki tim iz Čempionšipa u Premijer ligu i dobro zna šta je potrebo da se to učini.

Klaretsi su pod njegovom palicom veoma dobro započeli sezonu, igraju solidan fudbal, nalaze se u seriji od četiri vezana meča bez poraza (po dve pobede i remija) i zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa samo dva boda zaostatka u odnosu na vodeći VBA.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, Plimut je nakon dosta slabog starta kampanje zaigrao bolje u poslednje vreme, upisao je dve pobede na minula tri ligaška meča i i zahvaljujući njima se izdigao sa dna tabele.

Sa klupe ih predvodi Vejn Runi koji je prošle sezone dosta loše vodio Birmingem i slab početak u Plimutu ga je odmah stavio pod veliki pritisak, međutim pomenute dve pobede su popravile njegov status u klubu i više se ne priča o odlasku slavnog engleskog fubdalera.

Smatramo da je Barnli kvalitetniji tim u ovom trenutku i da će bez većih problema doći do tri boda protiv "hodočasnika".

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote