GOSTI NIKADA NISU POBEDILI VELIKANA: "Velodrom" je godinama neosvojiva tvrđava i za mnogo jače rivale

O. M.

04. 10. 2024. u 11:20

UTAKMICOM između Marselja i Anžea otvara se sedmo kolo francuske Lige 1. Ovaj meč je na programu u petak, od 20.45 časova, na "Velodromu".

ГОСТИ НИКАДА НИСУ ПОБЕДИЛИ ВЕЛИКАНА: Велодром је годинама неосвојива тврђава и за много јаче ривале

FOTO: Tanjug/AP

Marselj je sezonu započeo na impresivan način, serijom od pet mečeva bez poraza u Ligi 1, od kojih su četiri puta pobedili, a jednom odigrali neodlučeno.

Međutim, taj sjajan niz naglo je prekinut u šestom kolu, kada su doživeli neočekivani poraz od Strazbura sa 1:0. Ovaj ishod je bio posebno šokantan jer Marselj punih 18 godina nije izgubio od Strtazbura pre toga. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Velodrom" je bio neosvojiva tvrđava, pošto je Marselj ovde izgubio samo jednom u poslednjih 25 mečeva, sa impresivnim skorom od 15 pobeda i devet remija.

Marselj postiže najmanje dva gola u svakoj od poslednjih pet utakmica domaće lige.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

S druge strane, Anže se nalazi u teškoj situaciji na dnu tabele Lige 1, nakon razočaravajućeg poraza od Remsa prošle nedelje (1:3). Sa samo dva boda iz šest utakmica, izjednačili su svoj najgori početak sezone iz 2022/23, kada su ispali u Ligu 2.

Anže nikada nije uspeo da pobedi Marselj, a u poslednjih 14 susreta imaju sedam poraza i isto toliko neodlučenih.

NAŠ TIP: 1&ING (kvota 1,46)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti