ZNA SE KO JE GAZDA U HOLANDIJI: PSV na perfektan način započeo odbranu titule

V.M.

05. 10. 2024. u 11:50

FUDBALERI PSV-a će pokušati da upišu osmu uzastopnu ligašku pobedu kada od 20 časova budu ugostili Spartu iz Roterdama na "Filips stadionu".

ЗНА СЕ КО ЈЕ ГАЗДА У ХОЛАНДИЈИ: ПСВ на перфектан начин започео одбрану титуле

FOTO: Profimedia

PSV je prošle godine imao gotovo idealnu sezonu, bio je prvi na tabeli od početka do kraja, nije dozvolio Fejenordu da mu ozbiljnije zapreti ni u jednom trenutku i osvojio je titulu sa impresivnim 91. osvojenim bodom.

Malo mu je falilo da ostane neporažen, dožioveo je samo jedan, a ove sezone se nameračio da to "ispravi" i nakon sedam odigranih kola na svom saldu ima maksimalnan 21 bod.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

"Filipsovci" ponovo dominiraju, pokazuje se da im nema ravnih trenutno u Erediviziji, a to se posebno vidi po njihovoj više nego impresivnih gol-razllici, 25:4.

Ipak, pored prvenstva igraju i u Ligi šampiona gde im ne ide dobro, u prva dva kola u osvojili samo jedan bod i moraju podići nivo igara na međunarodnoj sceni kako bi se održali u borbi za plasman u nokaut fazu takmičenja.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Danas će za rivala imati Spartu iz Roterdama koje pokazuje da je veoma tvrd orah ove sezone, doživela je samo jedna poraz na prvih sedam utakmica, a uz to je ostvarila dve pobede i odigrala čak četiri remija (uz Fejenord navjiše u Erediviziji).

Ono što je zanimljivo kod Sparte je to da joj se gotovo sve utakmice završavaju rezultatom 1:1 ili 2:1/1:2. To je bio slučaj na njenih poslednjih šest mečeva i jedino je sa Heraklesom u prvom kolu odigrala 0:0.

Ipak, danas je očekuje izuzetno težak zadatak, PSV ju je savladao na poslednja četiri međusobna duela i očekujemo da to učini i večeras na "Filips stadionu".

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici