OČEKUJEMO GOLOVE: Na svakoj utakmici "vučica" ove sezone je igra GG&3+ bila prolazna

V.M.

08. 10. 2024. u 08:50

U prvom kolu ženske fudbalske Lige šampiona gledaćemo obračun između Rome i Volfsburga. Meč se igra na "Tre fontanu" i počinje u 18.45.

ОЧЕКУЈЕМО ГОЛОВЕ: На свакој утакмици вучица ове сезоне је игра ГГ&3+ била пролазна

Foto: Profimedia

Volfsburg je jedno vreme bio sila u ženskom fudbalu, osvojio je dve Lige šampiona, međutim, ta vremena su prošla i ove godine je morao da igra plej-of kvalifikacija kako bi se dokopao grupne faze.

Doduše, dominantno su pobedili Fiorentinu s ukupnim rezultatom 12:0 (7:0, 5:0) i nadaju se dobrim nastupima u najjačem evropskom takmičenju.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Što se tiče domaćih takmičenja, Volfsburg je izgubio u Superkupu od Bajerna (0:1), dok je u prvenstvu nakon pet kola četvrti na tabeli sa deset sakupljenih bodova.

Sa druge strane, Roma je takođe igrala kvalifikacije i nije imala problema u plej-ofu kvalifikacija protiv Ženeve koju je savladala s ukupnim rezultatom 10:3 (3:1, 7:2).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Forma "vučica" je solidna, one ne gube utakmice, međutim, želele bi više da pobeđuju, pogotovo u domaćem prvenstvu gde su među najboljim ekipama i na pet odigranih mečevima ostvarile su samo dve pobede uz tri remija i četvrte su na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na vodeći Juventus.

Na svim mečevima Rome ove sezone igra GG&3+ je bila prolazna, a kako je Volfsburg napadački orijentisana ekipa, očekujem da to i danas bude slučaj.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Pravovremeno lečenje slabovidosti kod dece uspešno u 98 odsto slučajeva: Dr Aleksandra Radojičić deli ključne savete kako prepoznati probleme