GOSTI SU IMALI SAMO TRI DANA DA SMISLE PLAN OSVETE: Piterboro nije imao sreće u prethodne dve sezone

O. M.

08. 10. 2024. u 11:12

PITERBORO junajted će u utorak ugostiti Stivenedž na stadionu "Veston houms" u Južnoj grupi D Liga trofeja 2024-25.

ГОСТИ СУ ИМАЛИ САМО ТРИ ДАНА ДА СМИСЛЕ ПЛАН ОСВЕТЕ: Питерборо није имао среће у претходне две сезоне

Profimedia

Biće ovo njihov drugi susret za samo tri dana. Domaćini su zabeležili dramatičnu pobedu od 2:1 tokom vikenda. Kvame Poku je postigao gol u 94. minutu nakon što su gosti izjednačili u 64. minutu.

Piterboro ima loš početak sezone, pobedio je u samo pet od svojih 12 uvodnih mečeva u svim takmičenjima, zabeleživši dva remija i pet poraza za to vreme.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

To je zapravo i više od lošeg za ekipu koja se prošle godine borila za plasman u Čempionšip, gde je sve do kraja januara bila na pragu direktne promocije pre nego što su je četiri uzastopna poraza gurnula u pozicije za plej-of gde je u polufinalu ispala od potonjeg pobednika Oksforda. Bila je to zapravo repriza pretprošle sezone u kojoj je Piterboro takođe ispao u polufinalu od kasnijeg osvajača Šefild venzdeja.

Ekipu je na polovini te sezone preuzeo Daren Ferguson, od koga uprava kluba i navijači očekuju da ove sezone klub uvede u Čempionšip, za šta još ima i te kako vremena, jer tek je četvrtina sezone, a "poš" zaostaje samo dva boda za mestima koja vode u plej-of. U istoj situaciji je i Stivenidž, uprkos porazu za vikend. I cilj je isti, plasman u plej-of koji je prošle sezone izmakao za dlaku.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Stivenidžu neće biti lako da se osveti za nedavni poraz jer ove sezone izabranici Aleksa Revela još nisu osetili slast pobede u gostima (13 utakmica, računajući i završnicu prošle sezone), a kad god prime gol i izgube.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,25)

KLADIONIČARSKE PRIČE: Ko je dao najlepši lob gol?

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem