VREME JE ZA OSVETU: Azeri su u prošlom ciklusu završili iznad Slovaka zahvaljujući pobedi u Bakuu

O. M.

14. 10. 2024. u 12:46

AZERBEJDžAN dočekuje Slovačku u četvrtom kolu C1 Lige nacija. Utakmica se igra na stadionu "Tofik Bahramov" u Bakuu od 18 časova.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ОСВЕТУ: Азери су у прошлом циклусу завршили изнад Словака захваљујући победи у Бакуу

FOTO: Tanjug/AP

Azeri su nakon poraza od Estonije pre tri dana, jednom nogom već u D ligi. Ova utakmica večeras teško da može da im popravi situaciju i jasno je da će ključna utakmica za njih biti revanš protiv Estonaca na ovom istom stadionu.

Izabranici Fernanda Santosa tim porazom su prekinuli niz od četiri utakmice bez izgubljene kod kuće i sada će želeti da se vrate na pobednički kolosek, ali su autsajderi protiv Slovačke. Istina, znali su oni ovde da pobede i rivale iz te jakosne grupe, kao Švedsku s kojom su bili u kvalifikacionoj grupi za Euro. Bila je tu i Estonija s kojom su kod kuće odigrali 1:1.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Azerbejdžan je izgubio devet od 11 prethodnih međusobnih susreta, ali su jednu od dve pobede ostvarili u prošlom ciklusu Lige nacija, kada su iznenađujuće završili iznad Slovačke!

Slovačka je i dalje u borbi za promociju, ali će verovatno za to morati da pobede ovde i Švedsku narednog meseca. Imaju pet pobeda na poslednjih osam gostovanja uz jedan poraz i dva remija. Izgubili su od Portugala sa 3:2, ali je realno rezultat mogao da bude i gori po njih.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Kada gostuju u Ligi nacija, uglavnom samo jedna strana postiže gol.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEDNA OD TEMA DANA U RUSIJI: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu (FOTO)