DESETKOVANI DOMAĆIN PREJAK ZA FENJERAŠA: Astana je osokoljena pobedom nad srpskim predstavnikom u Ligi konferencija

O. M.

16. 10. 2024. u 10:14

NA otvaranju 22. kola kazahstanske Premijer lige Astana dočekuje Šahter Karagandi. Utakmica je na programu u sredu od 15 časova na stadionu "Astana arena".

ДЕСЕТКОВАНИ ДОМАЋИН ПРЕЈАК ЗА ФЕЊЕРАША: Астана је осокољена победом над српским представником у Лиги конференција

Foto: Profimedia

Domaćin je u lepoj seriji rezultata, odam utakmica bez poraza, odnosno sam ojednu su utakmicu izgubili od poslednjih 17, a i taj poraz nije bio značajan jer se desio u prvoj utakmici plej-ofa za ligu konferencija, a u revanšu su poedili ekipu Brana sa golom više i prošli u ligaški deo takmičenja.

U prvom kolu su savladali naš TSC iz Bačke Topole minimalnim rezultatom, a gol je postigao reprezentativac Litvanije Kipras Kazukolovas. Prethodni prvenstveni meč odigrali su na gostovanju Ženisu i osvojili samo bod, iako su bili znatno bolji rival od pretposlednje ekipe na tabeli.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Nadaju se da će bolje proći protiv "fenjeraša", Šahtara koji je u prethodnom kolu poražen na gostovanju tobolu, što je bila deveta uzastopna takmica bez pobede za ovaj klub koji je na putu za ispadanje.

A Šahter je pre samo deset godina čostao prvi kazaški klub koji je izborio učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja (Liga Evrope 2013/14).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

S druge strane, Astana je prvi učesnik grupne faze Lige šampiona iz Kazahstana (2016/17) i prva ekipa iz ove zemlje u nokaut fazi nekog evropskog kupa (Liga Evope 2018/19). Iako je uoči ovog meča značajno oslabljena, Astana ne bi trebalo da ima većih problema protiv Šahtera.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom