EMERI BI DA ISPIŠE ISTORIJU SA VILOM: Birmingemski "lavovi" znaju kako se pobeđuje ekipa iz prestonice

V.M.

19. 10. 2024. u 08:00

U jednoj od zanimljivijih utakmica osmog kola Premijer lige fudbaleri Fulama će na "Krejven kotidžu" ugostili Aston vilu (16.00).

ЕМЕРИ БИ ДА ИСПИШЕ ИСТОРИЈУ СА ВИЛОМ: Бирмингемски лавови знају како се побеђује екипа из престонице

FOTO: Tanjug/AP

Fulam je na odličan način započeo sezonu, mnogi su mislili da će se mučiti posle odlaska najboljeg igrača Paljinje koji je pojačao Bajern Minhen, međutim to uopšte nije slučaj.

Uprava je dovela nekoliko veoma kvalitetnih pojačanja koje predvodi Emil Smit Rou i sjajni menadžer Marko Silva ponovo "baca" svoju magiju i pokazuje zašto ga mnogi smatraju za jednog od boljih trenera u ligi.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Fulam je do sada doživeo samo dva poraza i to od mančesterskih velikana (na gostovanjima), dok je na svom terenu neporažen i malo mu je falilo da bude perfektan jer je osvojio sedam od mogućih devet bodova na "Krejven kotidžu".

Domaćini su osmi na tabeli što raduje njihove verne fanove koji stalno ispune "Krejven kotidž" do poslednjeg mesta, međutim danas ih očekuje posebno težak zadatak jer im na noge dolazi ekipa koja ih je savladala na minula tri međusobna duela, Aston vila.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Birmingemski "lavovi" takođe imaju sjajnu kampanju, pružaju odlične partije u domaćem prvenstvu i pogotovo Ligi šampiona i slobodno se može reći da polako vraćaju status jednog od najbitnijih i najboljih engleskih klubova.

Unaj Emeri ponovo radi fantastičan posao, a danas će pokušati da ispiše nove stranice istorije pošto bi nova pobeda nad Fulamom bila četvrta u nizu protiv "kolibara", odnosno druga uzastopna na "Krejven kotidžu", nešto što Vila nikada nije uspela da ostvari.

Pred samu pauzu gosti su remizirali sa Junajtedom (0:0) zbog čega su pali na peto mesto i sada zaostaju četiri boda za vodećim Liverpulom, međutim vredi napomenuti da je to prvi put nakon 11 vezanih premijerligaških mečeva da su sačuvali svoju mrežu što čudi s obzirom da im mrežu čuva jedan od najboljih golmana sveta, Emilijano Martinez.

Ono na šta danas vredi obratiti pažnju je kako će ovi timovi započeti meč, tačnije ko će prvi postići gol, jer kome to pođe za rukom drastično rastu šanse za pobedu pošto je onaj ko prvi zatrese mrežu slavio na 12 od poslednjih 13 međusobnih duela Fulama i Aston vile.

Danas smo mogli da gledamo mali srpski derbi između Lukića i Nedeljkovića, međutim vezni igrač Fulama je za vreme reprezentativne pauze doživeo povredu i odsustvoće sa terena između četiri nedelje i dva meseca.

Pored njega Silva ne može da računa na Vinisijusa i Kuenke, dok će kod gostiju meč propustiti sigurno Konsa i Megin, a pod upintikom su Onana, Mings, Kamara i Remzi.

Očekujemo jedan zanimljiv, ujednačen meč i verujemo da će oba tima postići bar po jedan gol na susretu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?