NEZAUSTAVLJIVI MITROVIĆ NASTAVLJA DA TERORIŠE GOLMANE: Srbin uskoro dobija pomoć u napadu - Nejmar počeo da trenira

O. M.

18. 10. 2024. u 08:04

HILAL dočekuje Al Fejhu u sedmom kolu saudijske Pro lige. Utakmica se igra od 17 časova na "Kingdom areni" u Rijadu.

НЕЗАУСТАВЉИВИ МИТРОВИЋ НАСТАВЉА ДА ТЕРОРИШЕ ГОЛМАНЕ: Србин ускоро добија помоћ у нападу - Нејмар почео да тренира

Profimedia

"Plavi talas" je ove sezone nezaustavljiv i teško da će iko sprečiti izabranike Žorža Žezusa da odbrane duplu krunu u Saudijskoj Arabiji, a malo je verovatno da će iko uspeti i da ih pobedi ako Aleksandar Mitrović nastavi da teroriše golmane kao do sada.

Osim toga, za razliku od prošle sezone, čini se da je ekipa ove godine na dobrom putu da osvoji i Azijsku ligu šampiona, gde je prošle sezone zaustavljena u polufinalu od potonjeg osvajača Al Ajna iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Još kada se ekipi posle višemesečne povrede priključi Nejmar koji je već počeo da trenira i očekuje se da zaigra u sledećem kolu Lige šampiona....

Biće zanimljivo videti kako će zajedno funkcionisati brazilski superstar i najbolji strelac saudijske lige i srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Mitrogol je postigao neverovatnih deset golova u prvih šest kola, što je više od polovine od ukupnog broja Al Hilalovih (18). U prošlom kolu, srpski golgeter je postigao oba gola u pobedi od 2:1 nad Al Ahlijem, kojom se "plavi talas" učvrstio na prvom mestu tabele, a srpski golgeter na prvom mestu liste strelaca i to sa dva gola više od Karima Benzeme i čak četiri više od Kristijana Ronalda.

"Plavi talasi" ulaze u ovaj meč puni samopouzdanja, udobno zavaljeni na vrhu tabele u saudijskoj Pro ligi sa maksimalnim brojem bodova iz šest utakmica, spektakularno su započeli sezonu i ostali neporaženi u svim takmičenjima.

Samo je Al Ahli izborio jedan remi u polufinalu Superkupa, ali je i on poklekao posle izvođenja jedanaesteraca.

Računajući sva takmičenja, Al Hilal je ove sezone odigrao tri utakmice kod kuće i za to vreme postigao 11 golova, dok su u ligi u nizu od 18 pobeda, a neporaženi su poslednjih 25. U samo dve od tih utakmica nisu uspeli da postignu dva ili više golova, u minimalnoj pobedi nad Bukajrijom u kojoj Mitrogol nije igrao i u remiju 1:1 protiv Al Nasra gde je naš rekorder postigao jedini gol za svoju ekipu.

NAŠ TIP: 1&D3+ (kvota 1,48)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom