DERBI ZAČELJA: Valensiju pobeda vodi izvan zone ispadanja

V.M.

21. 10. 2024. u 11:05

DESET kolo La lige zatvara se na "Mestalji" na kojoj ćemo gledati obračun dva poslednjeplasirana tima kada koplja budu ukrstili Valensija i Las Palmas (21.00).

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА: Валенсију победа води изван зоне испадања

FOTO: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Ovi timovi su se baš mučili na uvodnih devet ligaških utakmica i reprezentativna pauza im je bila preko potrebna kako bi se konsolidovali i pripremili za nastavak takmičenja.

Valensija jeste nešto bolja sa šest osvojenih bodova, naspram Las Palamsova tri, ali "slepi miševi" nisu postigli gol na tri uzastopne utakmice i imaju najgori napad u Primeri sa samo pet postignutih pogodaka.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Doduše, domaćini bar imaju jednu pobedu za razliku od gostiju i takođe na poslednjih 13 utakmica kod kuće doživeli su samo jedan poraz što im daje preko potrebno samopouzdanje da večeras mogu do pobede koja bi ih odvela izvan zone ispadanja.

Sa druge strane, krajem prošle sezone se videlo da je Las Palmas u ozbiljnom problemu jer se ekipa trenutno nalazi u seriji od 23 vezana prvenstvena meča bez pobede, što je jedan od najgorih negativnih nizova u istoriji lige.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Glavni problem "žuto-plavih" je veoma loša defanzivna igra, ni na jednom od uvodnih devet mečeva nisu sačuvali mrežu i to moraju popraviti ako misle da opstanu u eliti.

Od kada je Ruben Baraha preuzeo Valensiju, ona je na pet mečeva upisala dve pobede uz dva remija i jedan poraz protiv Las Palamasa, mada vredi napomenuti da su gosti uoči današnjeg susreta menjali trenera i da će ih kraj aut-linije predvoditi Dijego Martinez koji na šest mečeva u svojoj trenerskoj karijeri ima po dve pobede, poraza i remija protiv "slepih miševa".

Prednost dajemo domaćinu koji će imati podršku fanova na čuvenoj "Mestalji" i očekujemo da osvoji tri bitna boda kojima će pobeći iz zone ispadanja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)