ZVEZDA POD PRITISKOM U KNEŽEVINI: "Crveno-beli" moraju krenuti sa osvajanjem bodova ako žele u nokaut fazu Lige šampiona

O. M.

22. 10. 2024. u 07:30

CRVENA zvezda evropsku odiseju nastavlja na stadionu "Luj Drugi" gde gostuje Monaku u trećem kolu grupne faze Lige šampiona (18.45).

ЗВЕЗДА ПОД ПРИТИСКОМ У КНЕЖЕВИНИ: Црвено-бели морају кренути са освајањем бодова ако желе у нокаут фазу Лиге шампиона

FOTO: Profimedia

Kada je srpski šampion dobio protivnike u Ligi šampiona, navijači su se ponadali da bi Zvezda mogla da se bori za plasman u nokaut fazu zbog novog formata najjačeg evropskog takmičenja, međutim, nastupi u uvodna dva kola nisu zadovoljili apetite "crveno-belih".

Prvo je Benfika došla na "Rajka" i rutinski odnela sva tri boda pobedom od 2:1, dok je nakon toga usledio očekivan poraz od Intera, doduše ubedljiviji nego što se očekivalo (0:4).

Ukoliko želi da se umeša u borbu za nokaut fazu, Zvezda mora bolje i pod hitno mora krenuti osvajati bodove jer će u narednom kolu dočekati Barselonu i može se desiti da doživi četiri poraza na uvodne četiri utakmice, što nikako ne želi.

Tradicija će danas biti protiv "crveno-belih" jer poslednjih nekoliko godina igraju veoma loše na strani u grupnim fazama Lige šampiona, na 11 vezanih utakmica na strani doživela je poraze i u proseku je primala više od tri gola na tim mečevima, što je poprilično zabrinjavajuće.

Takođe, Zvezda je pre par sezone igrala u grupnoj fazi Lige Evrope sa Monakom koji ju je tada savladao oba puta (1:0, 4:1), a kladionice ga favorizuju da to i danas učini, što i ne čudi s obzirom na formu francuskog velikana.

"Kneževi" igraju fenomenalno ove sezone, nalaze se na deobi prvog mesta sa PSŽ-om u Ligi 1, dok su Ligu šampiona započeli sa četiri osvojena boda iz uvodna dva kola i sa pravom se nadaju bar plasmanu u šesnaestinu finala.

Adi Hiter je napravio odličan tim koji ne zna za poraz ove sezone i na deset odigranih mečeva u svim takmičenjima njegovi izabranici su ostvarili sedam pobeda uz tri remija.

Najjače evropsko takmičenje su otvorili pobedom nad Barselonom (2:1), dok su u drugom kolu remizirali sa Dinamom iz Zagreba i to nakon što su gubili 0:2 nakon sat vremena igre (2:2).

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Emboloa i Salisua, dok će kod gostiju meč propustiti Mirko Ivanić i Mimović.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE DOBRO ZA CRVENO-BELE: DŽoel Bolomboj se povredio, uz pomoć saigrača napustio parket (VIDEO)