REPRIZA FINALA LIGE ŠAMPIONA: "Milioneri" i dalje nemaju odgovor za "kraljeve"

V.M.

22. 10. 2024. u 07:45

U okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona gledaćemo reprizu prošlogodišnjeg finala kada na "Santijago Bernabeu" Real Madrid bude ugostio Borusiju iz Dortmunda (21.00).

РЕПРИЗА ФИНАЛА ЛИГЕ ШАМПИОНА: Милионери и даље немају одговор за краљеве

FOTO: Tanjug/AP

Početkom juna ovi timovi su ukrstili koplja u finalu na "Vembliju" koje je, kao što su svi očekivali, pripalo Madriđanima koji su slavili golovima Karvahala i Vinisijusa u drugom poluvremenu.

Slična utakmica se očekuje i večeras jer je Real preko leta postao samo jači dovođenjem najboljeg igrača sveta Kilijana Mbapea koji polako podiže formu, što je pokazao proteklog vikenda volšebnim udarcem sa 20 metara u pobedi protiv Selte (2:1).

Nije lako kontrolisati i uklopiti veliki broj zvezda koji ima "kraljevski klub", međutim, legendarni Karlo Ančeloti je pokazao više puta da zna kako se to radi i njegova ekipa s vremenom izgleda sve bolje na terenu.

Madriđani su Ligu šampiona otvorili pobedom nad Štutgartom (3:1), dok su nakon toga doživeli neočekivan poraz od Lila (0:1) koji je prekinuo njihov zapanjujući niz od 36 uzastopnih utakmica u svim takmičenjima bez poraza španskog giganta.

Real za vikend očekuje veliki derbi sa Barselonom koja mu beži tri boda na tabeli La lige, tako da očekujemo da danas pokuša što brže rešiti utakmicu u svoju korist i tako uhvatiti zalet pred "El Klasiko".

To znači da je veoma težak zadatak pred Borusijom koja pod trenerskom palicom Nurija Šahina igra promenljivo ove sezone u Bundesligi gde je tek sedma nakon sedam odigranih mečeva, dok je Ligu šampiona započela ubedljivim pobedama nad Brižom i Seltikom.

Prvo je Belgijance savladala u gostima s 3:0, dok je protiv škotskog velikana bila još ubedljivija na "Vestfalenu" pobedivši s rezultatom 7:1.

Neki fanovi "milionera" su po društvenim mrežama počeli već da se šale kako ne bi imali ništa protiv da i ove sezone imaju slabu kampanju u Budensligi, ali da ponovo dođu do završnice Lige šampiona kao što je bio slučaj prošle godine.

Što se tiče izostanaka, veće probleme imaju gosti koju su bez najboljeg igrača Adejemeija, Kouta, Duranvila i Reje, dok će kod domaćina meč propustiti Alaba, Brahim Diaz i Karvahal.

Otvoren stil fudbala Borusije će ostaviti dosta prostora za Vinisijusa, Mbapea i Rodriga koji vole da igraju protiv ekipa kao što je Dortmund i očekujemo rutinski trijumf Madriđana.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,49)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sanjajte, verujte, trenirajte – Pavlović otvorio mini-pič teren u rodnom Šapcu!