ATLETIKU SU BODOVI PREKO POTREBNI: "Jorgandžije" su u opasnosti da ostanu bez nokaut faze Lige šampiona

V.M.

23. 10. 2024. u 09:50

JEDNA od brojnih utakmica večerašnjeg programa Lige šampiona igra se u Madridu gde će na "Metropolitanu" Atletiko ugostiti Lil (21.00).

АТЛЕТИКУ СУ БОДОВИ ПРЕКО ПОТРЕБНИ: Јорганџије су у опасности да остану без нокаут фазе Лиге шампиона

Foto: Profimedia

Atletiko je preko leta uložio veliki novac u ekipu, doveden je veliki broj kvalitetnih igrača poput Himeneza, Serlota, Galagera... i očekivao se napad na trofeje u svim takmičenjima i povratak u sam vrh španskog, odnosno evropskog fudbala, međutim, "jorgandžije" nikako da "kliknu" i prvi deo kampanje obeležile su njihove nekonstantne partije.

To je bio slučaj i u Ligi šampiona koju su otvorili dramatičnom pobedom nad Lajpcigom pogotkom Hulijana Alvareza u završnici meča (2:1), ali nakon toga je usledila najgora partija Madriđana ove sezone kada ih je Benfika počistila na "Luzu" s rezultatom 4:0.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Čolo Simeone i dalje traži dobitnu kombinaciju, a da se njegova ekipa i dalje muči videli smo nakon reprezentativne pauze proteklog vikenda kada su posle preokreta uz dosta muka savladali Leganes (3:1).

Sa druge strane, nakon uvodnog poraza od Sportinga (0:2), Lil je napravio možda i najveće iznenađenje u dosadašnjem toku takmičenja savladavši Real Madrid (1:0) u drugom kolu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Doge" su poznate kao veoma organizovana, tvrda, neugodna ekipa i to su ponovo pokazale protiv branioca titule, a jedini gol na meču postigao je ko drugi nego Džonatan Dejvid, jedan od najboljih strelaca u istoriji ovog slavnog francuskog kluba.

Lil je imao težak period početkom septembra kada je vezao četiri poraza, međutim, od tada je zaigrao znatno bolje, ne zna za poraz na pet uzastopnih mečeva, četvrti je na tabeli Lige 1 i sa dosta samopouzdanja dolazi u Madrid.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Azpilikuete, Bariosa, Le Normana, Ljorentea i Lenglea, dok će sa druge strane meč propustiti Baker, Bentaleb, Haraldson, Mbape, Santos i Umtiti.

Očekujemo veoma tvrdu utakmicu, sa malo golova, a blagu prednost bismo dali Atletiku koji je poznat kao sjajna domaćinska ekipa i očekujemo da se "opere" pred svojim navijačima za bruku protiv Benfike.

Takođe, Madriđani trenutno nisu među prve 24 ekipe na tabeli, što je nedopustivo za njih i bodovi su im preko potrebni.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,22)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole