FIKS DANA: Šveđani ne mogu da se nose sa napadačkim arsenalom istanbulskog velikana

V.M.

23. 10. 2024. u 11:05

DANAS je na programu i Liga Evrope, a jedan od mečeva igra se u Istanbulu gde će Galatasaraj ugostiti Elfsborg (16.30).

ФИКС ДАНА: Швеђани не могу да се носе са нападачким арсеналом истанбулског великана

Foto: Profimedia

Kao što je bilo i očekivano pre početka sezone, Galatasaraj igra odlično i današnji susret dočekuje u seriji od devet vezanih utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Prvi su na tabeli turskog prvenstva, a pride su Ligu Evrope otvorili osvajanjem četiri boda u uvodna dva kola i jedini "minus" ovoj ekipi je to što se nije plasirala u Ligu šampiona.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ipak, u ovom takmičenju turski gigant može imati znatno veću ulogu, među najboljim timovima je u Ligi Evrope i mogao bi daleko dogurati ako Okan Burak dobro "zategne" ekipu pošto je poznato da Galatini igrači imaju problema sa disciplinom.

O kvalitetu ne treba trošiti previše reči, tu su fudbaleri poput Ziješa, Osimena, Ikardija, Toreire, Sančeza... i ovo bi mogla biti izuzetno dobra sezona za domaćina.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sa druge strane, Elfsborg je u prvom kolu Lige Evrope doživeo poraz od AZ Alkmara (2:3), ali nakon toga je napravio veliko iznenađenje savladašvi Romu pogotkom Baidua (1:0) tako da se nalazi na sredini tabele i boriće se za prolaz dalje.

Ipak, forma ne favorizuje goste jer su nakon trijumfa nad Romom odigrali dva veoma loša meča u prvenstvu, prvo ih je savladao Sirijus (1:4), dok je nakon toga bolji od njih bio i Heken (1:3).

Ono što se ističe kod gostiju je to da igraju utakmice sa dosta golova, na četiri od njihovih poslednjih pet mečeva viđena su bar po četiri pogotka, tako da danas možemo očekivati goleadu jer i Galata voli da igra na gol više.

Istanbulski velikan je kvalitetniji tim i očekujemo da rutinski osvoji tri boda pred svojim navijačima na "Rams parku".

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu