ANDRIJA ŽIVKOVIĆ U PROBLEMU? Srbin i njegov klub nikako da se pronađu na međunarodnoj sceni

V.M.

24. 10. 2024. u 08:40

U trećoj utakmici grupne faze Lige Evrope, fudbaleri PAOK-a će na "Tumbi" ugostiti Viktoriju iz Plzenja (18.45).

АНДРИЈА ЖИВКОВИЋ У ПРОБЛЕМУ? Србин и његов клуб никако да се пронађу на међународној сцени

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

Po prvi put od sezone 2020/21. PAOK učestvuje u grupnoj fazi Lige Evrope, međutim, nije je dobro započeo i doživeo je poraze u uvodna dva kola.

Težak je zadatak sada pred "crno-belima" koji se nadaju plasmanu u narednu fazu, ali istorija nije na njihovoj strani jer su ostvarili samo dve pobede na poslednjih 14 mečeva grupne faze Lige Evrope.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Grčki šampion u nastavku takmičenja tek treba da igra sa Mančester junajtedom, Real Sosijedom i Slavijom iz Praga, tako da su mu bodovi večeras preko potrebni.

Ni naš Andrija Žiković ne blista ove sezone, nije postigao gol na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima, tako da on i dalje traži svoju formu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Doduše u domaćem prvenstvu PAOK igra dobro, na deobi je prvog mesta sa Arisom i nada se da formu iz Superlige konačno može preneti na međunarodnu scenu.

Sa druge strane, Plzenj je remijima započeo učešće u Ligi Evrope i ima dva boda na svom saldu. Gosti su u poslednje vreme postali poznati kao veoma neugodni protivnici na međunarodnoj sceni i od kada ih je preuzeo Miroslav Kubek početkom prošle sezone doživeli su samo jedan poraz u evropskim utakmicama i to posle produžetaka revanša polufinala Lige konferencija u kojem je bolja bila Fiorentina.

Takođe, Viktorija ove sezone igra odlično, na 17 utakmicama u svim takmičenjima ostvarila je 11 pobeda uz pet remiija i doživela je samo jedan poraz, tako da puna samopouzdanja dolazi na "Tumbu".

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI SE NA SVETU PETKU POSTI? U nedelju je crveno slovo