"PARTIZANOV DŽELAT" POSEDUJE KVALITET ZA NOKAUT FAZU: Novi trijumf bi ga znatno približio željenom cilju

V.M.

24. 10. 2024. u 10:35

U drugom kolu grupne faze Lige konferencija gledaćemo obračun između Mlade Boleslav i Lugana koji se sastaju na "Lokotrans areni" od 21.00.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ ПОСЕДУЈЕ КВАЛИТЕТ ЗА НОКАУТ ФАЗУ: Нови тријумф би га знатно приближио жељеном циљу

FOTO: M. Vukadinović

Mlada Boleslav se nakon 17 godina pauze vratila u grupnu fazu evropskih takmičenja, davne 2007. je igrala u Ligi Evrope, a sada nastupa u Ligi konferencija koju je započela porazom od Noe (0:2).

Taj poraz bio je samo jedan u nizu slabih rezultata domaćina uoči reprezentatinve pauze, vezao je šest mečeva bez pobede i nada se prekidu crne serije pred svojim navijačima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Doduše, domaći teren nije velika prednost za "plavo-bele" koji na "Lokotrans areni" ne znaju za trijumf još od sredine avgusta.

Što se tiče Lugana, on je publici sa ovih prostora poznat jer je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ukrstio koplja sa Partizanom kojeg je izbacio posle produžetaka u veoma zanimljivom dvomeču.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Tada se videlo da se radi o kvalitetnoj ekipi koja nije imala sreće na žrebu jer je igrala sa Fenerom, odnosno Bešiktašom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa je morala da se zadovolji igranjem u Ligi konferencija.

Treće najjače evropsko takmičenje započeli su dobro, rutinskom pobedom nad Helsinkijem (3:0) i po prikazanom u dosadašnjem toku sezone ne bi trebalo da imaju problema sa plasmanom u šesnaestinu finala, a ako ostvare još par pobeda, mogli bi da se bore i za jedno od prvih osam mesta na tabeli.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici