BODOVI OSTAJU NA "FRIULIJU"? "Zebre" strepe zbog problema sa zdravljem svog najboljeg igrača

V.M.

25. 10. 2024. u 07:20

DEVETO kolo Serije A otvaraju Udineze i Kaljari koji se sastaju na "Friuliju" od 18.30.

БОДОВИ ОСТАЈУ НА ФРИУЛИЈУ? Зебре стрепе због проблема са здрављем свог најбољег играча

Foto: Profimedia

Udineze je jedno od najprijatnijih iznenađenja Serije A, igra dosta dobar fudbal i nalazi se na više nego zadovoljavajućem osmom mestu, s obzirom na to da je prethodnih nekoliko sezona tavorio na dnu tabele i redovno se borio za opstanak.

Odlazak Samardžića nije naškodio "zebrama" koje predvode Floran Tovan i Lorenco Luka, koji su zajedno postigli šest od Udinezeovih deset golova ove sezone.

"Crno-beli" su jedno vreme bili i među prva četiri na tabeli, međutim, na poslednje četiri utakmice doživeli su tri poraza, ali treba reći da su oni bili očekivani jer su im ih naneli Roma, Inter i Milan, sve po imenima igrača znatno kvalitetnije ekipe od njih.

Poslednji su doživeli od Milana proteklog vikenda i mogu biti nezadovoljni tim rezultatom jer su gotovo sat vremena imali fudbalera više. Naime nakon što su "rosoneri" poveli preko Čukvuezea, Rejnders je isključen u 29. minutu, ali Udineze to nije uspeo da iskoristi i pognute glave je napustio "San Siro".

Doduše, "zebre" jestu postigle dva gola, međutim, oba su poništena intervencijom VAR-a koji je bio veliki "neprijatelj" "crno-belih" na toj utakmici.

Danas im neće biti lako da se vrate na pobedničku stazu jer na "Friuli" dolazi ekipa Kaljarija koje je podigla formu i nalazi se u seriji od tri vezana meča bez poraza.

Gosti su imali dosta slab početak sezone i osvojili su samo dva boda u uvodnih pet kola, međutim, od tada su zaigrali znatno bolje, sakupili sedam poena na naredne tri utakmice i pobegli iz zone ispadanja.

Ono što je zanimljivo kod Kaljarija je to da je počeo da igra utakmice sa velikim brojem golova, na pomenuta tri meča viđeno je čak 12 golova, tako da su goleade redovna pojava na njegovim mečevima.

Sardinijci su ove sezone odigrali tri meča na gostovanjima i za sada su upisali po pobedu, remi i poraz.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Deulofeua, Kristensena i Sančeza, a pod velikim upitnikom je ponajbolji igrač ekipe Tovan. Sa druge strane, kod gostiju nema definitivnih izostanaka, ali su pod znakom pitanja Jankto, Lapadula, Ober, Pavoleti i Viteška.

Iako su gosti u naletu, Udineze je veoma dobra ekipa, pogotovo na "Friuliju", Tovanovo stanje je sve bolji i ima indikacija da će igrati, tako da apropo toga tipujemo duplu šansu na domaćina uz bar dva gola na meču.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP:  1X&2+ (kvota 1,68)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATI BESNI NA SRPSKOG TV KOMENTATORA: Nisu mogli da veruju šta slušaju dok Dinamo Zagreb igra Ligu šampiona (VIDEO)