POČETAK NOVE ERE U PARTIZANU! "Crno-beli" puni samopouzdanja i elana ulaze u nastavak za sada "tmurne" sezone

V.M.

26. 10. 2024. u 07:20

FUDBALERI Partizana će u 13. kolu Superlige Srbije dočekati Čukarički (15.55)

ПОЧЕТАК НОВЕ ЕРЕ У ПАРТИЗАНУ! Црно-бели пуни самопоуздања и елана улазе у наставак за сада тмурне сезоне

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Velike se promene dešavaju u fudbalskom klubu Partizan, nakon dugog niza godina promenjena je uprava i vođe novog projekta su Rasim Ljajić, Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Entuzijazam među navijačima je veliki, nadaju se da će ovi ljudi promeniti sudbinu kluba koja je više crna nego bela u poslednjih nekoliko godina u kojima je primat imala Crvena zvezda.

Pre svega toga, napravljena je rokada na klupi i "crno-bele" je preuzeo Milošević koji je podigao ekipu, a svoj mandat početo je sa tri pobede koje su znatno podigle nivo samopouzdanja u taboru "parnog valjka".

Gosti su prvo bili bolji od Mladosti iz Lučana (3:1), iako taj meč nije vodio Milošević već asistent Branko Vukašinović, pred reprezentativnu pauzu ostvaren trijumf nad Tekstilcem iz Odžaka od 4:1, dok je početkom nedelje pao i Novi Pazar u veoma zanimljivoj utakmici punog preokreta (4:3).

Za vreme prvog mandata Miloševića, Partizan je bio poznat po napadačkoj igri, postizanju velikog broja golova i deluje da će to ponovo biti slučaj jer su čak 11 tresli mrežu na pomenuta tri duela.

Te pobede su malo konsolidovale situaciju u redovima "crno-belih" koji ne pamte ovako loš početak sezone, drugu godinu zaredom ostali su bez Evrope izgubivši pet od šest kvalifikacionih utakmica, a u prvenstvu je posebno loša situacija jer su četvrti na tabeli sa velikih 11 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, koja je doduše odigrala meč više od njih.

Teško da će Partizan moći da se umeša u borbu za titulu, ali do trofeja koji dugo čeka mogao bi u Kupu Srbije, sredinom prošle nedelje saznao je da će igrati protiv novosadske Mladosti u šesnaestini finala 30. oktobra na "GAT areni".

Današnji rival biće mu ekipa Čukaričkog koja je pala u formi u poslednje vreme, ne zna za pobedu na tri uzastopne utakmica i u lošem ritmu dolazi na "Stadion Partizana" koji bi trebao biti znatno puniji nego inače jer su navijači širom Beograda najavili povratak na tribine.

Ono što je na strani Brđana je istorija međusobnih duela, na poslednjih pet slavili su tri puta, mada nijedan od njih nije ostvaren na Topčiderskom brdu.

Atmosfera u Partizanu je u usponu, navijači su iza kluba, daju mu vetar u leđa i očekujemo da se to odrazi u nastupu igraca, te tipujemo "keca" na "crno-bele".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,93)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO SE BUDEM ŽALIO, BIĆU BLOKIRAN: Portugalac pravio šou protiv Junajteda (VIDEO)