Bitka za milion dolara!

V.D.

24. 07. 2022. u 09:54

U finalu Lige nacija za odbojkaše večeras od 21 čas videćemo okršaj između Francuske i Sjedinjenih Američkih Država.

Битка за милион долара!

Foto Profimedia

U Bolonji u borbi za trofej videćemo okršaj dva tima koja do sada nisu podizala pehar u finalu Lige Nacija. 

I jedna i druga reprezentacija su svoja finala gubila na svojim terenima od Rusije za koju zbog rata u Ukrajini nema mesta na internacionalnim takmičenjima.

Amerikanci su regularni deo takmičenja završili na trećem mestu dok su "trikolori" bili na jednoj poziciji ispod.

U četvrtfinalu SAD su savladale Brazil sa 3:1 dok su u polufinalu šokirali prvog favorita za trofej reprezentaciju Poljske koju su juče porazili maksimalnim rezultatom i u poslednjem setu im prepustili svega 13 poena.

Francuzi su do finala došli bez izgubljenog seta u plej-ofu. "Počistili" su sa terena Japance i domaćina turnira Italijane.

Ne sumnjamo da nas očekuje uzbudljiva borba za titulu koja uz pehar donosi i ček na milion američkih dolara ali smatramo da su puleni čuvenog Italijana Đanija bliži trofeju. 

NAŠ TIP: Francuska - SAD 1 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)