Japanac je tvrd orah!

M.M.

25. 07. 2022. u 09:56

SEBASTIJAN Korda i Taro Danijel sastaće se u prvom kolu Atlante.

Јапанац је тврд орах!

FOTO: AP/Tanjug

Amerikanac je svoj poslednji meč odigrao još u Istbornu gde je ispao u prvom kolu od Džona Milmana.

Sa druge strane, japanski teniser je nakon eliminacije iz prvog kola Vimbldona igrao na čelendžerima u Braunšvajgu i Amersfortu gde je ispadao u četvrtfinalima.

Taro je morao do glavnog žreba preko kvalifikacija, gde nije imao nimalo lak zadatak, za protivnike je imao Ričardasa Berankisa, odnosno Adrijana Manarina, u oba meča je trijumfovao maksimalnim rezultatom.

Ovo će biti prvi međusobni okršaj ovih rivala, a naša procena je da slabije rangirani igrač neće izgubiti sa većom razlikom u gemovima od zadatog hendikepa.

NAŠ TIP: Korda - Danijel HG2 -4,5 (kvota 1,49)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku