NOLE JE TO PRVI OSETIO: Za osvajača Hamburga ne postoji fer-plej!

M.M.

28. 07. 2022. u 10:10

LORENCO Museti i Marko Čekinato odigraće meč 1/8 finala Umaga.

НОЛЕ ЈЕ ТО ПРВИ ОСЕТИО: За освајача Хамбурга не постоји фер-плеј!

FOTO: Tanjug/AP

Na centralnom terenu "Goran Ivanišević" gledaćemo italijanski okršaj.

Lorenco je imao sjajnu prošlu nedelju, osvojio je turnir u Hamburgu savladavši u finalu najveću mladu nadu svetskog tenisa Karlosa Alkaraza.

Gledali smo sjajan tenis u finalu sa dosta drame, ali može se reći da je "predstavu" pokvario nesportski potez Italijana u jako bitnom momentu meča. A da u njemu nema fer-pleja osetio je i Novak prošle godine na Rolan Garosu kada mu je predao meč pri rezultatu 4-0 u petom setu zbog "umora".

Današnji protivnik će mu biti bivši osvajač ovog turnira, Čekinato je u Umagu podigao trofej 2018. godine, inače, iste godine je napravio i najveći uspeh u karijeri plasiravši se u polufinale Rolan Garosa, tada je bivši 16. reket sveta u četvrtfinalu savladao upravo Noleta.

Ovi rivali su se sastali prošle sezone upravo u Parizu i tada je mlađi od dvojice Italijana slavio nakon pet setova.

Naša procena je da će granica gemova i ovog puta biti prebačena.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)