FENER DELUJE ZASTRAŠUJUĆE: Barsa ipak ima rešenje?

M.M.

04. 11. 2022. u 12:46

KOŠARKAŠI Barselone ugostiće Fenerbahče u šestom kolu Evrolige.

ФЕНЕР ДЕЛУЈЕ ЗАСТРАШУЈУЋЕ: Барса ипак има решење?

Foto: EPA-EFE/L. Rico

Katalonci su vezali tri pobede i tako se vratili na pobednički kolosek. U poslednjem kolu najelitnjeg evropskog takmičenja su savladali Milano rezultatom 74-56, dok su dva dana kasnije bili bolji i od Valensije u okviru domaćeg prvenstva.

Danas im na megdan dolazi ekipa koja ima niz od 10 pobeda. Izabranici Dimitrisa Itudisa su jedina neporažena ekipa u grupi i na terenu deluju zaista sjajno.

Prošle nedelje su savladali Anadolu Efes na gostujućem parketu i tako se revanširali pulenima Ergina Atamana za poraz u Super kupu.

Očekuje nas zanimljiv duel, gledaćemo sjajne individualce, a naša procena je da posle ovog kola više neće biti neporaženih.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku