"MANEKENI" SU U PROBLEMU: Prva garda je van terena!

M.M.

18. 11. 2022. u 12:09 >> 12:09

KOŠARKAŠI milanske Olimpije gostovaće Žalgirisu u osmom kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u Kaunasu sa početkom u 19 časova.

МАНЕКЕНИ СУ У ПРОБЛЕМУ: Прва гарда је ван терена!

Foto: Profimedia

"Manekeni" ove sezone imaju izuzetne individualce u sastavu, ali očigledno je da se još uvek nisu sklopile sve kockice.

Trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli sa skorom 3-4 i stanje na terenu nije dobro.

U poslednja tri kola su vezali tri poraza, najpre su izgubili od Barselone, a zatim i od Real Madrida, odnosno Virtusa.

Protiv španskog velikana nisu se mogli ni računati bodovi, međutim, ono što se desilo protiv "Kindera" u "Mediolanum Forumu" je bio pravi šok.

Izabranici Etorea Mesine su po drugi put u ovoj sezoni izgubili od ljutog rivala.

Italijanski stručnjak se ove godine najviše oslanja na Šejvona Šildsa koji u proseku ubacuje 14,7 poena, međutim, Amerikanac večeras neće biti u sastavu, kao ni Bili Beron koji je takođe jedna od glavnih pokretačkih snaga u napadu.

Kod domaćina je ista situacija kao i prethodnih godina, tim sastavljen od ne toliko poznatih imena koje krasi sjajan kolektiv.

Trenutno se nalaze na osmom mestu na tabeli sa četiri pobede i tri poraza.

Kinan Evans je pravi vođa na terenu sa 14,4 koša u proseku, dok su odmah iza njega Ignas Brazdeikis i Roland Šmits sa 11,6, odnosno 10,6 pogodaka po utakmici.

Puleni Kazisa Maksvitisa su nakon poraza od Partizana vezali dve pobede. Najpre su savladali berlinsku Albu, a kasnije i Asvel usred Liona.

Ovi rivali su se prošle godine sastali dva puta i Milano je slavio u oba navrata.

Naša procena je da danas granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -155,5 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku