CRVENA ZVEZDA NA TRADICIONALNO TEŠKOM GOSTOVANJU: Može li Kampaco da pogura ekipu do pobede u ''Morači''?

V.M.

15. 01. 2023. u 10:03

NIJEDNA ekipa ne muči Zvezdu kao Budućnost u ''Morači''.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НА ТРАДИЦИОНАЛНО ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Може ли Кампацо да погура екипу до победе у Морачи?

FOTO: ABA

Budućnost je podigla formu u poslednje vreme, slavila je na četiri od prethodnih pet duela i sada ima skor od devet pobeda i pet poraza i peta je na tabeli regionalne lige. U prošlom kolu izgubila je od Splita na neugodnom gostovanju rezultatom 87:85. Domaćin u ''Morači'' ima šest trijumfa na isto toliko utakmica u Aba ligi. Preko nedelje Crnogorci su u okviru Evrokupa porazili Hamburg na gostovanju sa 59:87 i trenutno zauzimaju peto mesto u grupi ''B''.

Crvena zvezda je u sjajnoj formi i nakon 13 odigranih kola ima samo jedan poraz u Aba ligi ali zauzima četvrtu poziciju jer je odigrala manje utakmica od ekipa ipsred nje. U prošlom kolu rutinski je savladala MZT rezultatom 57:80. ''Crveno-beli'' su u proteklih par dana odigrali dve utakmice Evrolige. Prvo su izgubili od Reala 59:79, ali su onda bili bolji od Monaka sa 92:68, sada imaju skor od deset pobeda i devet poraza i nalaze se u borbi za ulazak u plej-of. Gost će na ovom meču biti jači za Fakunda Kampaca koji može da nastupa samo u regionalnoj ligi.

Ove dve ekipe su se do prošle godine redovno susretale u finalima ABA lige. To su bile neizvesne serije bez brejkova koje je uglavnom Zvezda rešavala sa 3:2 u svoju korist.
Beograđani su na prethodnih sedam gostovanja u ''Morači'' slavili samo jednom.

Obe ekipe su jako umorne zbog brojnih utakmica u proteklih deset dana i verujemo da će biti malo koševa na današnjem susretu.

NAŠ TIP: Ukupno poena -156,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi