CRVENA ZVEZDA HVATA POSLEDNJI VOZ! Šanse su sve manje i manje

M.M.

09. 02. 2023. u 14:10 >> 14:10

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 24. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja gostovati Makabiju. Utakmica će se igrati u "Menora Mivtačim" areni u Tel Avivu sa početkom u 20.05.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ХВАТА ПОСЛЕДЊИ ВОЗ! Шансе су све мање и мање

Foto: M. Vukadinović

Šanse crveno-belih se smanjuju i zaista je potrebno dosta toga da se poklopi da bi se plasirali u nokaut fazu.

Fakundo Kampaco još uvek nije zaigrao na evrosceni i možemo slobodno reći da je to dosta uticalo na ekipu. Rotacija je skraćena i jednostavno došlo je do umora kod nosioca.

Prošle nedelje izabranici Duška Ivanovića su imali turneju u Italiji i vratili su se, nažalost, bez bodova.

Najpre su poraženi od Virtusa rezultatom 84-72, da bi dva dana kasnije bolji od njih bio i Milano.

U duelu protiv "manekena" imao je srpski predstavnik priliku da se vrati u meč, međutim, na kraju ipak nije imao snage za tako nešto.

Ono što svakako raduje navijače je to što se Ben Bentil "probudio" i odigrao sjajnu partiju. Krilni centar je imao učinak od 17 poena i 7 skokova. Luka Vidloza je sa 11 pogodaka bio jedini dvocifreni uz njega. Filip Petrušev nije imao veliku minutažu te je sakupio svega 9 poena.

Sa druge strane "ponos Izraela" ima 12 pobeda i povrede bitnih igrača nisu uspele da ih izbace iz pravog ritma.

Aleks Pojtres i Otin Holins su dugo van sastava, ali svakako najviše boli povreda Lorenca Brauna koji je imao neverovatnu sezonu i za koga se ovih dana u medijima piše da će ipak nastupiti na večerašnjem meču.

Vejd Boldvin je preuzeo odgovornost i njegove partije podsećaju na one iz najboljih dana kada je nastupao za minhenski Bajern.

U prvom delu sezone kada su se sastali Crvena zvezda je slavila na svom terenu. Naša procena je da će i večeras momci u crveno-beloj opremi upisati bodove.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid