NOLE JE GLADAN TROFEJA: Svetski broj 1 u svom Monte Karlu!

M.M.

11. 04. 2023. u 09:00

NOVAK ponovo na terenu.

НОЛЕ ЈЕ ГЛАДАН ТРОФЕЈА: Светски број 1 у свом Монте Карлу!

Tanjug/AP

Srbin je ove sezone podigao dva trofeja, osvojio je Adelejd i Otvoreno prvenstvo Australije, dok je u Dubaiju doživeo i prvi poraz, bolji od njega u polufinalu bio je Danil Medvedev.

Naš teniser igra u svom domu, Monte Karlo je već dugo njegovo prebivalište, a turnir je osvajao dva puta.

Prvi put pobednički trofej podigao je 2013. godine kada je u finalu savladao Rafaela Nadala, dok je dve godine kasnije u direktnom okršaju za trofej bio bolji od Tomaša Berdiha.

Nole je prošle godine zbog svih dešavanja nespreman stigao u Kneževinu i eliminisan je već u prvom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine.

Njegov današnji protivnik je Ivan Gakhov. Dvadesetšestogodišnji levoruki teniser je u glavni žreb stigao preko kvalifikacija a nedavno je osvojio i čelendžer u Đironi.

Svetski broj 1 je ponovo pun samopouzdanja i gladan je trofej. Ne sumnjamo da će se prošetati kroz prvo kolo.

NAŠ TIP: -18,5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

U KORAK SA SVETSKIM TRENDOVIMA UZ VELIKU PODRŠKU LOKALNOJ EKONOMIJI: Chips Way kompletirao najveći investicioni ciklus u svojoj istoriji