SJAJNI LEJKERSI: Još jedan okršaj u "gradu anđela"

M.M.

24. 04. 2023. u 12:00

LOS Anđeles lejkersi će u četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa ugostiti Memfis.

СЈАЈНИ ЛЕЈКЕРСИ: Још један окршај у граду анђела

FOTO: Tanjug/AP

Lejkersi su napravili veliki posao na samom startu i ukoliko odbrane domaći teren do kraja, gledaćemo ih i u narednoj rundi.

Izabranici Darvina Hama su pre dve noći slavili na svom terenu rezultatom 111:101.

Najzaslužniji za pobedu bio je Entoni Dejvis koji je ubacio 31 poen i imao 17 uhvaćenih lopti, pratio ga je Lebron Džejms sa 25 pogodaka.

Briljantnu partiju na drugoj strani pružio je Dža Morent koji je imao učinak od 45 poena, 13 asistencija i 9 skokova, međutim, superstar Grizlisa nije mogao sam, izostala je prava podrška saigrača.

Danas će se odigrati još jedan duel u "grad anđela", a za dva dana ponovo putujemo u Memfis.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +220,5 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom