CRNO-BELI NAKON 13 GODINA PONOVO U PLEJ-OFU: "Parni valjak" želi da pokori Madrid!

M.M.

25. 04. 2023. u 15:56 >> 15:56

KOŠARKAŠI Partizana će u prvoj utakmici plej-ofa Evrolige gostovati Real Madridu.

ЦРНО-БЕЛИ НАКОН 13 ГОДИНА ПОНОВО У ПЛЕЈ-ОФУ: Парни ваљак жели да покори Мадрид!

FOTO: KK Budućnosti/Filip Roganović/ABA liga

Crno-beli su pre četiri dana pobedom protiv ekipe Budućnosti regularni deo regionalne ABA lige završili sa skorom 24-2, što je najbolji skor u istoriji kluba.

Izabranici Željka Obradovića su imali sjajnu sezonu, na evrosceni su bili konkurentni i prvu fazu su završili na šestom mestu sa skorom od 20 pobeda i 14 poraza.

Najefikasniji igrač tokom sezone bio je Kevin Panter koji je u proseku imao 15,5 ubačenih poena, dok ga je pratio Dante Egzum sa 13,3.

Među najistaknutijima je definitivno bio i Matijas Lesor koji ima sezonu života, partije koje je pružao bile su zaista briljantne. Francuski internacionalac je sa više od 7 uhvaćenih lopti po meču prvi skakač Evrolige.

Ono što je krasilo crno-beli sastav je hemija, u drugom delu sezone su se sve kockice složile i srpski predstavnik je na terenu delovao zaista zastrašujuće.

Nakon 13. godina Partizan će ponovo zaigrati u četvrtfinalu Evrolige, a protivnik će mu biti Real Madrid.

Dva puta su Žocovi puleni igrali sa „kraljevskim klubom“ u ovoj sezoni i jednom su uspeli da mu uzmu meru. Bilo je to pre manje od mesec dana u "Štark" areni kada su Panter i kompanija pružili sjajnu partiju i na kraju trijumfovali rezultatom 104:90.

Ono što treba naglasiti je to da će Madriđani večeras biti jači za Geršona Jabuselea koji je jedan od bitnijih šrafova u mašineriji.

Vensan Poarje koji je prva zamena Ediju Tavaresu je pod znakom pitanja za večerašnji nastup i to bi moglo biti od velikog značaja.

Sprema se spektakl u španskoj prestonici, očekujemo nešto jače odbrane sa obe strane te verujemo da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: -165,5 (kvota 2,27)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi