ANADOLU EFES PRONAŠAO PRAVI RITAM: Srbin je izvanredan!

M.M.

13. 06. 2023. u 11:45

KOŠARKAŠI Anadolu Efesa će u prvoj utakmici finala turskog šampionata ugostiti Karšijaku.

АНАДОЛУ ЕФЕС ПРОНАШАО ПРАВИ РИТАМ: Србин је изванредан!

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Izabranici Ergina Atamana su u četvrtfinalu nokaut faze savladali Darušafaku maksimalnim rezultatom, da bi kasnije nakon velike borbe eliminisali i Fenerbahče.

Vasilije Micić i družina su u polufinalu gubili sa 1-0, međutim, trojka Vila Klajburna u poslednjoj sekundi drugog meča je promenila tok serije. 

Treba istaći da je srpski internacionalac drastično podigao formu i da je u poslednje dve utakmice na terenu bio izvanredan.

Sa druge strane Saridža i njegovi puleni su nakon pobede nad Bursom uspeli da izbace i prvoplasiran tim iz regularnog dela, Turk Telekom.

Očekuje nas interesantno finale, Anadolu Efes je konačno pronašao pobednički ritam i verujemo da će večeras prikazati još jednu dobru partiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NOVAKOVIM RIVALIMA SE OVO NEĆE SVIDETI: Đoković poslao moćnu poruku