MEDVEDEV JE FAVORIT IZ SENKE NA VIMBLDONU: Da li je vreme za kraj bajke dvometraša iz Atlante?

M.M.

12. 07. 2023. u 09:25

U čevrtfinalu Vimbldona danas ćemo gledati i okršaj Danila Medvedeva i Kristofera Jubenksa.

МЕДВЕДЕВ ЈЕ ФАВОРИТ ИЗ СЕНКЕ НА ВИМБЛДОНУ: Да ли је време за крај бајке двометраша из Атланте?

FOTO: Tanjug/AP

Amerikanac je sezonu počeo kao 126. igrač sveta ali ono što je uradio u prvoj i početkom druge polovine kalendarske godine je zaista za divljene.

Dvadesetsedmogodišnjak iz Atlante se u slobodno vreme bavi komentarsianjem teniskih mečeva, međutim, u budunćosti će sve manje vremena imati za pomenuti hobi.

On sada zauzima 43. poziciju na ATP listi, a od ponedeljka još više napredovati.

Pre dve nedelje je osvojio turnir u Majorki savladavši u finalu Adrijana Manarina, dok je u Londonu pokazao da titula iz Španije nije slučajnost.

Na putu do četvrtfinala ovaj dvometraš je eliminisao Tijaga Monteira, Kamerona Norija, Kristofera O Konela i Stefanosa Cicipasa.

Sa druge strane, Rus je drastično podigao formu i sada je onaj pravi, jedini set na turniru je izgubio od Martona Fučoviča u trećem kolu.

Moskovljanin igra zaista kvalitetan tenis i teško je očekivati još jednu senzaciju.

Naša procena je da će se u prvom setu igrati ponuđeni broj gemova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 8-10 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid