BRONZA SIJA KAO ZLATO: Srpski vaterpolo je u dobrim rukama!

M.M.

28. 07. 2023. u 14:00

VATERPOLISTI Srbije će se u borbi za treće mesto na Svetskom prvenstvu sastati sa selekcijom Španije, meč kreće u 6.00 po našem vremenu.

БРОНЗА СИЈА КАО ЗЛАТО: Српски ватерполо је у добрим рукама!

FOTO: VSS/A. Krupanić

Došlo je do smene generacije, na klupi više nije Dejan Savić, a novi šef stručnog štaba Uroš Stevanović je na šampionat poveo sedam debitanata.

Ekipa je podmlađena i nije se puno očekivalo pre početka prvenstva, međutim, sada možemo slobodno reći da je napravljen veliki uspeh.

Pokazali su neki novi klinci da ne treba da brinemo i da je srpski vaterpolo u pravim rukama.

Velika senzacija je napravljena u četvrtfinalu kad su savladani Italijani nakon izvođena peteraca, a prvi među jednakima bio je veteran Branislav Mitrović koji je bio sjajan među stativama.

U polufinalu je na megdan stigla Grčka, a naši momci jednostavno nisu imali snage za bolji rezultat.

Grci su od samog starta kontrolisali situaciju u bazenu i na kraju zasluženo slavili rezultatom 13:7.

Reprezentativci naše zemlje će se boriti za bronzu protiv reprezentacije Španije koja je u polufinalu poražena od Mađarske.

Naša procena je da će granica golova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi