SRPSKI PREDSTAVNIK ISPISUJE ISTORIJU U BLAUGRANI? Crveno-beli su podigli samopouzdanje!

M.M.

10. 11. 2023. u 16:31 >> 16:31

KOŠARKAŠI Crvne zvezde će u sedmom kolu Evrolige gostovati Barseloni.

СРПСКИ ПРЕДСТАВНИК ИСПИСУЈЕ ИСТОРИЈУ У БЛАУГРАНИ? Црвено-бели су подигли самопоуздање!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli su prošle nedelje protiv Bajern Minhena odigrali jedan ne toliko kvalitetan meč, međutim, na kraju su ipak pronašli formu i slavili rezultatom 74:68.

Miloš Teodosić je protiv "bavaraca" prikazao najbolju partiju u ovoj sezoni, na terenu je "plesao" kao u najboljim danima, a na kraju meča je imao učinak od 16 poena i 11 asistencija. Pratili su ga Luka Mitrović i Šabaz Nejpir koji su imali po 11 pogodaka.

Treba istaći i Jaga dos Santosa koji je trojkom u završnici bacio protivnika u nokdaun. Brazilac je utakmicu završio sa 8 poena. Reket su kontrolisali Džoel Bolomboj i Rokas Gedraitis koji su kombinovano imali 13 skokova.

Nakon pobede nad Bajernom izabranici Janisa Sferopulosa su ostvarili trijumf i u regionalnom šampionatu, savladali su Budućnosti rezultatom 95:86. U okršaju sa Podgoričanima najviše su se istakli Majk Tobi i Nemanja Nedović koji su imali 23, odsnosno 16 poena. Tridesetdvogodišnjak iz Nove Varoši se vratio na parket i to će svakako rasteretiti bekovsku liniju.

U Blaugrani nećemo videti Adama Hangu, Branka Lazića i Simonovića koji nisu ni otputovali u Španiju.

Sa druge strane Katalonci igraju sjajno na evrosceni, puleni Rodžera Grimaua su jedini poraz pretrpeli od Real Madrida u petom kolu. Nikolas Laprovitola još uvek nije zaigrao ali nije isključeno da ćemo ga večeras videti na parketu.

Španski velikan je izuzetno snažan u reketu, Jan Veseli i Vili Ernangomez predstavljaju veliku pretnju svakom protivniku.

U prošlom kolu Barsa je savladala Panatinaikos na svom terenu, a konačan rezultat glasio je 80:72. Najefikasniji u tom duelu bio je Džabari Parker koji je meč završio sa 17 pogodaka.

Podatak koji moramo istaći je da Crvena zvezda nikada nije slavila na gostovanju trofejnom španskom klubu, a i da sam skor u novijoj istoriji ne ide naruku našem predstavniku. Na prethodnih 16 mečeva crveno-beli su upisali samo dve pobede i to poslednju još u sezoni 2017/2018.

Naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -160,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!