ENTONI DEJVIS JE MOTOR EKIPE: ''Obrva'' gura Lejkerse ka novom trijumfu

V.M.

19. 01. 2024. u 13:53

IZ velike NBA ponude odlučili smo se za krilnog centra LA lejkersa koji večeras igraju sa Bruklin netsima.

ЕНТОНИ ДЕЈВИС ЈЕ МОТОР ЕКИПЕ: Обрва гура Лејкерсе ка новом тријумфу

Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Entoni Dejvis igra veoma dobro ove sezone, konačno je zdrav, konstantno se nalazi na parketu i ne preskače veliki broj utakmica, što je bio čest slučaj u prethodnim godinama.

Od kada je došao u Lejkerse pre par sezona, očekivalo se da će postati vođa ekipe i preuzeti tu ulogu od Lebrona Džejmsa, ali popularni ''kralj'' ne prestaje da pruža odlične partije iako je zašao u 40. godinu života, tako da njih dvojica zajedno predvode ekipu.

Lejkersi su bili u problemu nakon što su osvojili NBA turnir, ali slavili su poslednje dve utakmice i popularna ''obrva'' je glavna odluka za to.

Prvo su bili bolji od Oklahome, a zatim i od Dalasa, a Dejvis je na tim mečevima postizao 27 i 28 poena.

Smatramo da Nik Klekston ne može da parira sjajnom Dejvisu i očekujemo da će prebaciti zadatu granicu protiv Bruklina koji je slaba defanzivna ekipa.

NAŠ TIP: Entoni Dejvis +26,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju