PODRAŠČANIN I DRUŽINA SU NEZAUSTAVLJIVI: Trentino vodi glavnu reč u Seriji A

V.M.

24. 01. 2024. u 12:54

U derbiju 16. kola italijanske odbojkaške lige Trentino će ugostiti Milano (20.30).

ПОДРАШЧАНИН И ДРУЖИНА СУ НЕЗАУСТАВЉИВИ: Трентино води главну реч у Серији А

Foto: Privatna arhiva

Italijanski gigant izgleda impresivno ove sezone i među glavnim je favoritima u svakom takmičenju u kojem nastupa.

Prvi je na tabeli Serije A sa skorom 14-1, plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, kao i polufinale Kupa Italije. Jedini neuspeh Podraščanin i družina imali su u Superkupu gde je bolja od njih bila Peruđa.

Pored sjajnih igara, Trentino radi odličan posao i van terena jer je skoro produžio ugovore sa tri veoma bitna igrača. Svakako najbitniji je najtalentovaniji odbojkaš sveta Alesandro Mikjeleto, a uz njega do 2027. boje kluba sigurno će braniti Sbertoli i Lavija.

Svoju klasu domaćini su pokazali proteklog vikenda kada su bez većih problema savladali Pjaćencu u gostima sa 3:1 (25:18, 19:25, 25:16, 25:15).

Danas će im rival biti još jedna veoma kvalitetna ekipa, Milano. Gosti su prošle godine iznenadili sve svojim nastupima u plej-ofu gde su dogurali do polufinala u kojem je bolji od njih bio Lube (2:3 u seriji).

Milano je preko leta dodatno ojačao ekipu i nada se da i ove godine može da ponovo sličan uspeh. Najveće ime koje je došlo u grad mode je Matej Kazijski koji je prošle godine bio veoma bitan šraf u šampionskoj ekipi Trentina.

Pored njega u sastavu su još igrači poput Išikave, Pora, Lozera i Regersa, tako da menadžer Roberto Pjaca ima izuzetno kvalitetan roster na raspolaganju.

Proteklog vikenda Milano je gostovao Lubeu, gubio je sa 0:2, ali uspeo je da se vrati i odvede meč u peti set, ali do potpunog preokreta nije mogao.

U prvom delu sezone Trentino je savladao Milano sa 3:1, a mi verujemo će večeras granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +175,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!