MINESOTA JURI PRVO MESTO NA ZAPADU: Entoni Edvards je glavni motor ekipe

V.M.

18. 03. 2024. u 13:34

VERUJEMO u jednog od najboljih bekova današnjice čiji Timbervulvsi gostuju ekipi Juta džeza (2.00).

МИНЕСОТА ЈУРИ ПРВО МЕСТО НА ЗАПАДУ: Ентони Едвардс је главни мотор екипе

FOTO: Tanjug/AP

Entoni Edvards je ove godine napravio veliki iskorak u svojoj igri, znatno je napredovao i već sada se smatra jednim od najboljih igrača današnjice.

Napadački arsenal ovog talentovanog košarkaša je ubitačan, jer pored sjajnih atletskih i tehničkih sposobnosti poseduje i ubitačan šut sa poludistance, kao i za tri poena.

To je ponovo pokazao pre par večeri kada je upravo protiv Jute nosio svoji tim do pobede sa 31 postigntuim poenom, usput oborivši jedan zanimljiv rekord franšize.

Naime, to je Edvardsu bio 26. meč ove godine na kojem je ubacio barem 30 poena i na taj način je prebacio rekord Kevina Lava koji je to učinio 25 puta u sezoni 2013/14.

Večeras će se Timbervulvsi ponovo sastati sa Jutom, a ukoliko upišu novi trijumf, izjednačiće se po broju pobeda sa Tanderima koji drže prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije, što dovoljno govori o značaju ovog duela.

Očekujemo novo sjajno veče Edvardsa, pogotovo jer na terenu neće biti Taunsa kojeg i dalje muči povreda kolena.

NAŠ TIP: Entoni Edvards +31,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom