MILOŠ RAJIČIĆ: Cedevita skroz „isceđena“

I. D.

22. 03. 2024. u 12:49

Višegodišnji čitalac iz Novog Sada, tipuje 24. kolo ABA lige

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Цедевита скроз „исцеђена“

FOTO: ABA liga/Budućnost Voli/Filip Filipović

FMP - BUDUĆNOST            2

Očekuje se dobra utakmica i nastavak serije pobeda Budućnosti. Po mojoj prognozi Podgoričani će trijumfovati sa osam poena razlike.

BORAC - ZADAR    2

Zadar je pobedom nad Olimpijom pokazao da ima kvalitet za gornju polovinu tabele i da će se boriti za poziciju četiri. Verujem da  da će slaviti u Čačku jer bi im to donelo mogućnost da u preostala dva kola budu bolje plasirani od Olimpije.

SPLIT - CIBONA      1

Cibona je matematički ostala bez plej-ofa tako da se ovde pobeda domaćina ne dovodi u pitanje. Split će do kraja voditi borbu za poziciju osam i doigravanje.

CED. OLIMPIJA - MORNAR          2

Mornaru je potrebna pobeda i mislim da će iznenaditi indisponirane Ljubljančane. Olimpija je u jako lošem momentumu.

IGOKEA - KRKA     2

Vrlo je moguće da ova utakmica bude na jednu loptu. Blaga prednost je na strani gostiju iz Novog Mesta.

STUDENTSKI – PARTIZAN           2

Studenti su u igri za plasman u doigravanje ali sumnjam da mogu pobediti Partizan iako će biti umoran nakon duplog kola u Evroligi. 

C. ZVEZDA - MEGA            1, tr: 83:71

Crvena Zvezda ima ozbiljnih kadrovskih problema pred ovu utakmicu ali ipak očekujem pobedu i obezbeđivanje pol pozicije pred plej-of.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)