FINALE ABA LIGE NOSI OGROMAN PRITISAK: Zvezda će dočekati Partizan u čuvenoj dvorani!

M.M.

13. 05. 2024. u 08:19

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u prvoj utakmici finala ABA lige ugostiti Partizan.

ФИНАЛЕ АБА ЛИГЕ НОСИ ОГРОМАН ПРИТИСАК: Звезда ће дочекати Партизан у чувеној дворани!

FOTO: M. Vukadinović

Sve što se dešavalo tokom sezone briše se. Trenutna forma više ne važi, kao i pobede koje su ostvarene u međusobnim duelima. Ostaje samo prednost domaćeg terena koju su obezbedili crveno-beli, ali to sa sobom nosi i veliki pritisak.

Izabranici Janisa Sferopulosa će pokušati da vrate titulu na Mali Kalemegdan, a prve dve utamice će igrati pred svojim navijačima.

Miloš Teodosić je već predvodio saigrače do jednog trofeja, bilo je to pre par meseci u Kupu Koraća, u finalu su savladali upravo najvećeg rivala.

Teo je bio najzaslužniji za trijumf i na kraju je poneo priznanje najkorisnijeg igrača finala.

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije je mađioničar sa loptom, ali u ovoj seriji će mu biti potrebna podrška ostalih momaka.

Crno-beli imaju strašan sastav, ekipa je sastavljena od izuzetnih individualaca koji mogu eksplodirati u svakom trenutku.

Na evrosceni se nisu proslavili, ali to svakako ne umanjuje njihove šanse u finalu.

Partizan je na čelu sa Željkom Obradovićem prošle sezone osvojio trofej nakon višegodišnjeg "posta".

Crvena zvezda neće moći da računa na Adama Hangu i to je veliki deficit sa ekipu. Sa druge strane, "parni valjak" nema problema sa povredama i potpuno spreman će ući u ovaj duel.

Domaćin će svoje utakmice igrati u hali "Aleksandar Nikolić" i to će biti od krucijalnog značaja. U prošlosti se pokazalo da je brejk u završnici regionalnog šampionata "nemoguća misija".

Očekujemo veliku borbu i verujemo da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -166,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!