MEDVEDEV SVE BOLJI NA ŠLJACI: Peti nosilac je počeo da igra nešto agresivnije!

M.M.

03. 06. 2024. u 07:22

DANIL Medvedev i Aleks de Minor će odmeriti snage u četvrtom kolu Rolan Garosa.

МЕДВЕДЕВ СВЕ БОЉИ НА ШЉАЦИ: Пети носилац је почео да игра нешто агресивније!

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Moskovljanin je u dosadašnjem delu turnira prikazao dobar tenis, iz žreba je eliminisao Dominika Kepfera, Miomira Kecmanovića i Tomaša Mahača.

Sa Čehom je u prošlom kolu vodio veliku borbu, meč je trajao tri i po sata, a konačan rezultat glasio je 3:1 (7:6, 7:5, 1:6, 6:4).

Rus je bio dominantniji igrač u prva dva seta, a zatim je Mahač pronalazio sjajna rešenja i uspeo da uvede meč u četvrti set. Peti nosilac je ostao smiren i fokusiran te je uspeo da privede bitku kraju.

Medvedev je počeo da igra nešto agresivnije i to za sada donosi rezultate, međutim, pitanje je da li će biti u stanju da radi isto to protiv jačih rivala.

Njegov današnji protivnik je u dosadašnjem delu turnira izgubio samo jedan set, eliminisao je Aleksa Mikelsena, Haumea Munara i Jan-Lenarda Štrufa.

Očekuje nas interesantan susret, a naša procena je da će iskusniji igrač slaviti.

NAŠ TIP: Medvedev - De Minor 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

GOTOVO JE! Aleksa Avramović napustio Partizan, poznata i naredna destinacija